Written by Donat Berisha

Is de data simkaart onbeperkt houdbaar?

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken het internet voor onze mobiele telefoons, tablet en laptops en zijn daarmee dan ook elke dag online. Met een data simkaart kun je internetten waar en wanneer je maar wilt. Maar is deze data simkaart onbeperkt houdbaar? Jazeker! Hieronder geven we je meer informatie over de data simkaart, waaronder de voordelen. Lees dus gerust verder!

Data simkaart onbeperkt houdbaar kopen?

Indien je op zoek bent naar een onbeperkt houdbare data sim, is onze prepaid data simkaart de beste keuze! Wij bieden zowel een data simkaart Europa als Wereldwijd aan. Beide zijn onbeperkt houdbaar/geldig! Onze data simkaarten verlopen dus nooit, wat uniek is. Het aanschaffen van jouw data simkaart gaat heel eenvoudig door op een van de bestelknoppen hieronder te klikken!

Waarom voor onbeperkte houdbaarheid kiezen?

Simpel gezegd is de data simkaart onbeperkt een simkaart waarmee je alléén kunt internetten en dus niet bellen of sms’en. Het is een simkaart die onbeperkt houdbaar is. Het voordeel van onbeperkte houdbaarheid is dat je nooit je simkaart meer hoeft te activeren en dat je simkaart niet verloopt. Je datategoed blijft dus altijd geldig! Zolang je minimaal 1x per jaar opwaardeert, blijft je tegoed onbeperkt geldig. Na het opwaarderen kun je dus weer een jaar door met al je tegoed, voordat je weer opwaardeert! Zo blijft je tegoed dus onbeperkt geldig.

Herlaadkaart met onbeperkt internet?

Met de data simkaart onbeperkt internet is? Je kunt geen onbeperkte data kopen, maar wel opwaarderen wanneer het je zelf uitkomt. Het is overigens wel mogelijk om met een herlaadkaart onbeperkt te kunnen internetten. Vaak gaat het dan om een (maand)bundel met lage snelheid. Dit is vooral gunstig voor wanneer je niet echt snel internet nodig hebt. Lees ons artikel over onbeperkt prepaid internet voor meer informatie!

Andere unieke voordelen van de data simkaart

Wil jij zorgeloos overal kunnen internetten? Dan is een data simkaart zeker iets voor jou! Naast dat de data simkaart dus onbeperkt houdbaar is, zijn dit andere mooie voordelen:

✓ Zorgeloos internetten op vakantie of reis
✓ Voordelig, vooral wanneer je niet echt belt of sms’t
✓ Gratis 2 GB data!
✓ Supersnel en stabiel internet
✓ Videobellen en Whatsappen als handige alternatieven voor bellen en sms’en

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *