Vind hier jouw volgende GSM abonnement!
Toe aan een nieuwe GSM / Smartphone? Een nieuwe GSM kun je direct koppelen aan een GSM abonnement, zodat je voor een vast maandelijks bedrag klaar bent. Bij ons kun je alle GSM abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je een goede keuze kunt maken! Voor welke nieuwe smartphone ga jij?

Voordelen van een GSM abonnement

✓ Grip op je kosten! Voor een vast maandelijks bedrag kun je direct gebruik maken van je nieuwe GSM.
✓ Je telefoon in 12 of 24 maanden afbetalen
✓ Scherpe prijzen
✓ Groot assortiment aan keuze voor je nieuwe smartphone!

GSM abonnement vergelijken

Vergelijk GSM abonnement met behulp van onderstaande vergelijker! Met deze vergelijker krijg je snel een goed beeld van het goedkoopste aanbod, dus neem snel een kijkje! Onder de vergelijker geven we je enkele tips waar je op zou kunnen letten tijdens het vergelijken van GSM abonnementen.

VERGELIJKER

Hoe vergelijk je een GSM met abonnement?

Als je op zoek bent naar een nieuwe GSM met abonnement, moet je eigenlijk dubbele keuzes maken. Je moet de keuze maken voor de mooiste, modernste, leukste en dus beste GSM die aan jouw wensen voldoet, je moet kiezen voor een abonnement dat bij je past en vervolgens moet je deze twee nog kunnen combineren. Om op een goede manier GSM abonnementen te vergelijken zullen we je een aantal tips geven:

1. Wat zijn jouw voorkeuren met betrekking tot de GSM?
Kijk eerst eens naar jouw voorkeuren voor je nieuwe smartphone. Wat moet deze kunnen, hoe moet deze eruit zien en wat wil je hier maximaal voor uitgeven? Jouw wensen kun je aanvinken aan de linkerkant naar de vergelijker. Misschien weet je al precies welke telefoon jij wilt hebben, dan kun je hier ook op filteren.

2. Wat heb je nodig qua belminuten, SMS en internet data?
Nu gaan we kijken naar het praktische gedeelte. Hoeveel belminuten, SMS’jes en data denk je nodig te hebben? Om dit te achterhalen kun je kijken naar je eventuele eerdere abonnement, of een inschatting doen aan de hand van je dagelijkse gebruik. Je voorkeur hiervoor kun je ook aangeven aan de linkerkant van de vergelijker.
TIP: Wij adviseren altijd om voor een ruime internetbundel te gaan! Tegenwoordig gaan we steeds meer internet gebruiken doordat apps, webpagina’s, foto’s en video’s groter worden door de verbeterde kwaliteit. Daarnaast is het voordeliger om data over te houden aan het einde van de maand, in plaats van over je bundel heen te gaan (extra kosten).

3. Heb je voorkeur voor een bepaalde provider?
Zo ja, neem dit dan ook mee in je beslissing voor een bepaald GSM abonnement. Je kunt ook op verschillende providers filteren in de bovenstaande GSM vergelijker.

4. Abonnement met GSM combineren
Als je ongeveer weet wat voor smartphone je wilt en ook waar je abonnement aan moet voldoen, kun je kiezen voor de beste combinatie tussen beiden! Speelt de provider een grote rol? Dan kun je dit laten meewegen in je beslissing, zo niet dan is het ook een goed idee om voor het goedkoopste GSM abonnement te gaan!

GSM met of zonder abonnement

Wij verkopen GSM’s in combinatie met een abonnement, maar ook losse toestellen. Waarvoor kies jij?

GSM met abonnement

De voordelen van een GSM met abonnement kopen hebben we hierboven al toegelicht. Of dit ook een goede keuze voor jou is, is afhankelijk van de feiten:

  • Heb je een nieuwe GSM nodig?
  • Heb je een nieuw abonnement nodig?
  • Vind je het makkelijk om deze te combineren zodat je hiervoor maar 1 kostenpost hebt?
  • Wil je graag de goedkoopste deal?

Dan is een GSM abonnement voor jou waarschijnlijk de beste optie. Doordat je een abonnement met GSM combineert, krijg je vaak een scherpere prijs aangeboden dan wanneer je beiden los aanschaft.

GSM zonder abonnement

Een GSM zonder abonnement wordt ook wel ‘losse telefoon’ of ‘prepaid telefoon’ genoemd. Een los toestel is een goede keuze als je al een toestel hebt. Ook zou het kunnen voorkomen dat je net niet de perfecte combinatie tussen een abonnement en GSM kunt vinden. Biedt een bepaalde provider bijvoorbeeld het perfecte abonnement voor jou aan, maar niet met de smartphone die jij graag zou willen? Een losse GSM kopen en deze combineren met een sim only abonnement, zou dan voor jou een goede optie zijn. Het is wel verstandig om dan even te checken wat je hieraan in totaal maandelijks kwijt bent, want een GSM + abonnement levert vaak wel het meeste voordeel op.

Goedkoop GSM abonnement

Hoe kom je nou aan een goedkoop GSM abonnement? Wanneer je kiest voor een goedkope smartphone, zijn je maandelijkse kosten lager dan wanneer je voor een dure smartphone gaat. Hier is je abonnement sterk van afhankelijk, dus ‘goedkoop’ is in deze maar een relatief begrip. Wel weet je dat je voor een goedkoop GSM abonnement kiest, als je rekening houdt met onderstaande tips:

Tips voor het vinden van een goedkoop GSM abonnement

✓ Vergelijk GSM abonnementen met elkaar!
✓ Kies altijd voor een iets grotere bundel. Zo heb je wat speling als je in een maand zomaar wat meer data of belminuten gebruikt.
✓ Het is duur om over je abonnement heen te gaan, voorkom dit zoveel mogelijk!
✓ Kijk naar de extra’s die een provider je biedt! Soms zijn er kortingen of acties waardoor je extra beltegoed krijgt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − een =