Online herladen is populair! Tegenwoordig kun je zelfs je boodschappen online bestellen, dus waarom zou je voor je beltegoed nog speciaal naar een winkel gaan? Dat is dus niet perse nodig. Als je de voorkeur hebt om je beltegoed bij een winkel te kopen, zoals een supermarkt of benzine station, kan dat natuurlijk nog steeds. Online herladen is daarentegen wel heel gemakkelijk, want je kunt het gewoon thuis van achter je computer of smartphone regelen.

Online herladen doe je via je provider!

Het online herladen is erg makkelijk en kan tegenwoordig bij alle providers! Als je naar de website (of de app) van jouw provider gaat, zie je waarschijnlijk op de homepagina direct een knop met simkaart herladen of opwaarderen staan.

Hoe werkt online herladen?

Ook op de homepage van jouw provider zie je waarschijnlijk direct de knop opwaarderen / herladen staan. Heeft jouw provider een mobiele app? Dan kun je ook via de app opladen. Bij de meeste providers ziet het proces rondom online herladen er ongeveer als volgt uit:

  1. Klik op de knop herladen
  2. Kies met hoeveel euro jij jouw simkaart wilt herladen
  3. Typ het telefoonnummer op, waar het te herladen bedrag op moet komen te staan
  4. Als je op ‘volgende’ klikt, kom je in het afrekensysteem. Houd daarom je betalingsgegevens voor online betalen bij de hand
  5. Vervolgens kun je afrekenen. Vaak kan dit met online bankieren of een creditcard

Waar kun je online herladen?

Helaas kun je via onze vergelijkingssite je prepaid simkaart niet herladen. Dit kan namelijk alleen via je eigen provider. Zij geven namelijk dit beltegoed uit voor je simkaart. Wil je dus online herladen? Ga dan naar de webpagina of app van jouw provider.

Bij ons kun je wel simkaarten vergelijken! Wij zijn er altijd om jou de goedkoopste prepaid simkaart aan te bieden, zodat je lekker veel geld kunt besparen op je telefoonkosten! Wist je dat het vaak slim is om opnieuw simkaarten te vergelijken? Biedt jouw provider nog wel het goedkoopste tarief voor jouw belgedrag? Dit is een belangrijke vraag als jij goedkoop wilt bellen, sms’en en internetten!

Opnieuw simkaarten vergelijken: Is jouw provider nog wel het goedkoopst?

Herlaadkaart online herladen of opnieuw simkaarten vergelijken?

Providers strijden continu om de goedkoopste tarieven en de goedkoopste pakketten. Daardoor worden pakketten en tarieven ook regelmatig aangepast! Eén voordeel: Ze worden tot nu toe nog altijd GOEDKOPER! Daarom kan het echt rendabel zijn om in plaats van te online herladen, nog eens simkaarten te vergelijken in plaats van je simkaart te herladen. Biedt deze nog steeds de goedkoopste tarieven, of is jouw provider ondertussen al ingehaald door een goedkopere provider? Door het nummerbehoud wat je bij alle providers kunt aanvragen, is het super gemakkelijk om over te stappen naar de goedkoopste provider! Je gaat hier zeker geld mee besparen!

Maar wat is nou de goedkoopste provider? Wij vergelijken continu alle providers en houden alle tarieven voor je bij. In onderstaande tabel laten we je zien hoe het er momenteel voor staat! Maak jij die overstap?


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB 
Mobile Vikings
€25,- herladen= 3GB - 3000 sms - 200 min)

0,1250,0083 (0,8 cent)0,0083 (0,8 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 min)

0,150,0075 (0,7 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 500 sms - 50 min)

0,200,02 (2 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,01 / MB (vanaf 1 cent per MB) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,02 / MB (vanaf 2 cent per MB) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen