simyo belgie logo

Let op: Door de antiterreurmaatregelen voelt Simyo zich genoodzaakt te stoppen met haar prepaid diensten! Deze herlaadkaart is dus niet meer te bestellen in onze webshop. Lees hier meer.

Het Dit is een informatieve pagina over de telecomprovider Simyo. Deze provider is net als in Nederland ook in België de goedkoopste prepaid provider met de laagste tarieven! Welke producten en diensten biedt de provider aan? Wat zijn de tarieven van Prepaid Simyo en welke bundels bestaan er?

Bestel 1 van de Beste herlaadkaarten van België die wij geselecteerd hebben in de onderstaande tabel!

Slide / Swipe / Scrol naar rechts op mobiel


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB 
Mobile Vikings
€25,- herladen= 3GB - 3000 sms - 200 min)

0,1250,0083 (0,8 cent)0,0083 (0,8 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 min)

0,150,0075 (0,7 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 500 sms - 50 min)

0,200,02 (2 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,01 / MB (vanaf 1 cent per MB) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,02 / MB (vanaf 2 cent per MB) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Simyo België

Simyo maakt gebruik van het netwerk van Base Company. De simkaart wordt binnen twee dagen thuis afgeleverd als je een nieuw nummer kiest. Wil je jouw nummer behouden dan duurt de verwerking iets langer en wacht de provider op het ingevulde formulier voor aanvraag nummerbehoud. Nummerbehoud is gratis. De provider is volledig virtueel ingericht en heeft een uitstekende online customer self care service. Dit betekent dat in principe alle antwoorden op je vragen op de website te vinden zijn.

Simyo tarieven

ProviderVast Mobiel / SimyoSMSInternet MMS
Simyo€0,05 €0,15 €0,10€0,50 €0,24

De afrekening is per seconde, na de eerste minuut! In de tabel zie je de kosten per minuut en per bericht. Internet kost €0,50 per MB. Het tarief voor bellen naar mobiele nummers en Simyo nummers is hetzelfde, namelijk €0,05 per minuut. Vergelijk andere prepaid providers met Simyo op de homepage.

De herlaadkaart bestellen

De simkaart van Simyo kost €10,- maar er staat ook meteen €10,- belkrediet op de kaart. Je kunt de simkaart online bestellen door je persoonsgegevens door te geven, een keuze te maken of je jouw huidige nummer wil behouden en de betaalmethode aanvinken. De betaling kan geschieden via je kredietkaart, online banking of Bancontact. Binnen 14 dagen kun je nog afzien van de bestelling.

Simyo herladen

Bij Simyo kun je op twee manieren herladen, namelijk via een sms of via je online account. Je moet herladen met een minimaal bedrag van €10,-

Gratis belminuten

Wanneer je herlaadt met €10,- of €20,- dan ontvang je 30 gratis belminuten!
Voor elke minuut die je boven de €20,- herlaad ontvang je 3 gratis belminuten! Als je voor €25,- herlaadt ontvang je dus 15 gratis belminuten! Deze bonus is 30 dagen geldig, maak er gebruik van want bij een nieuwe herlaadbeurt vervallen de niet gebruikte gratis minuten. Deze bonus is alleen geldig voor nationale gesprekken.

Simyo internet

Simyo heeft 2 verschillende databundels die je kunt activeren* op MySimyo. Je kunt ook een sms sturen naar 1966 met de juiste bundel: BUNDLE BUY DATA400MB/ DATA1GB. De bundel is 30 dagen geldig.

 1. 400 MB: €6,-
 2. 1 GB: 10,-

*Voordat je een databundel kunt activeren moet je via MySimyo zorgen dat je GPRS sessie actief staat.

Simyo login

Door in te loggen in je persoonlijke account op de website kun je alles online regelen. Ook kun je jouw belkrediet tot in detail bekijken, je belwaarde is tevens telefonisch op te vragen. Na het bestellen van de simkaart en het invullen van je gegevens kies je een login en paswoord voor MySimyo.

Mijn Simyo

Wanneer je de kaart thuis ontvangt ga je naar je MySimyo account om de ontvangst te bevestigen en vervolgens kun je de simkaart in gebruik nemen. Via MySimyo kun je ook je belwaarde herladen.

Beltarieven buitenland

Je kunt de simkaart van Simyo ook gebruiken in het buitenland. De maximum tarieven binnen de Europese Unie zijn te vinden op de website. Ook is te vinden hoeveel je betaalt als je belt of sms’t naar een ander land. De landen zijn gegroepeerd per prijsgroep.

Beheer meerdere simkaarten

Bij Simyo kun je meerdere simkaarten beheren via je online account. Dit betekent dat je de simkaarten van het hele gezin in de gaten kunt houden. Heeft je kind ook een prepaid herlaadkaart nodig dan kun je zijn/haar belkrediet beheren en controleren.

Simyo klantenservice

Simyo heeft op de website onder het kopje “Helpdesk” een overzicht van de meest gestelde vragen met een duidelijke uitleg. Het is ook nog mogelijk om via de e-mail je vraag te stellen. Dit kan via een contactformulier of naar contact.simyo@basecompany.be.

Tot slot

Simyo is de goedkoopste prepaid provider in België. De tarieven zijn erg overzichtelijk en ook de website is duidelijk. In je persoonlijke online omgeving kun je alles zelf in de hand houden en regelen. Er is niet veel keuze aan bundels en dergelijke, maar hierdoor is het wel meteen duidelijk hoeveel je betaalt. Omdat de meeste gebruikers steeds meer gebruik maken van mobiel internet heeft Simyo wel twee databundels. Ben je op zoek naar een duidelijk tarief voor je mobiele gebruik dan is Simyo een juiste keuze!

2 thoughts on “Simyo herlaadkaart (prepaid)

  1. Beste Veerle,

   Zoals je bovenaan deze pagina kunt lezen is Simyo in België helaas met haar prepaid diensten gestopt.
   Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van prepaid in België.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaarten.BE

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − 6 =