Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar Tsjechië

Wonen er bekenden in Tsjechië? Of heb je daar familie zitten? Dan wil je natuurlijk graag weten hoe het zit met bellen (en sms’en) naar Tsjechië. Zo is het handig om te weten bij welke providers dit zo goedkoop mogelijk kan en wat de tarieven voor mobiel bellen en sms’en met prepaid naar Tsjechië zijn. Zo betaal je niet teveel en kun je zorgeloos bellen. In dit artikel lees je meer over goedkoop bellen naar Tsjechië!

Goedkoop bellen naar Tsjechië met prepaid

Voor het goedkoop bellen zijn de tarieven natuurlijk relevant. Voor hoeveel cent per minuut bel je naar Tsjechië met een herlaadkaart? En hoeveel kost het versturen van een sms? Wij hebben de tarieven van prepaid providers vergeleken. Op basis hiervan zie je hieronder de goedkoopste optie. Vanwege de nationale tarieven wordt Mobile Vikings het vaakst gekozen. Gebruik onderstaande tabel voor het aanschaffen van een herlaadkaart!

ProviderBellen / SMS naar TsjechiëStarttariefBestellen
Mobile Vikings€ 0,22 / € 0,071e minuutBestellen

Tarieven: bellen en sms’en naar Tsjechië

In bovenstaande tabel staan de tarieven weergegeven. Tsjechië is een EU-land. Je betaalt bij Mobile Vikings slechts 22 cent per minuut voor het prepaid bellen. Wil je een sms versturen, dan kost dat 7 cent (per sms).

Wil je goedkoop bellen naar Tsjechië, dan is Mobile Vikings tabel dus een goede keuze.

Waarom prepaid bellen naar Tsjechië?

Wanneer je ervoor kiest om mobiel te bellen naar Tsjechië, heb je twee mogelijkheden: je belt met prepaid, of je belt met een abonnement. Waarom zou je voor prepaid kiezen?

Hier zijn een aantal redenen voor. Allereerst is prepaid gebruiken super eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen is een simkaart te bestellen en deze in je telefoon te plaatsen. Meer hoef je niet te doen! Er is dus geen sprake van een contract of allerlei papieren. Daarnaast heb je met prepaid meer controle over je kosten. Je betaalt niet maandelijks een vast bedrag om te kunnen bellen en sms’en naar Tsjechië. In plaats daarvan bepaal je zelf wanneer je opwaardeert. Verder kun je met prepaid niet over je bundel heen. Dat is voor het bellen naar het buitenland vrij gunstig. Als je namelijk een abonnement hebt en over je bundel heen gaat, worden de kosten al snel vrij hoog. Door al deze (en meer) redenen is prep

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *