Written by Mo Maghsoudi

Prepaid simkaart zonder internet

Op zoek naar een prepaid simkaart zonder internet? Dit is helaas niet mogelijk, elke herlaadkaart heeft tegenwoordig internet. Het is wel mogelijk om je internet uit te zetten op je telefoon, zodat je geen gebruik kunt maken van het internet. Dit kan handig zijn voor wanneer je op vakantie gaat en geen hoge roamingkosten wilt betalen. Ook kan het handig zijn als je databundel op is en je er niet overheen wilt. Hoe zorg je ervoor dat je geen data meer gebruikt? Dat leggen we verder uit hieronder.

Internet uitzetten op je telefoon

Je kunt je internet gemakkelijk uitzetten op je telefoon. Je kunt je internet uitzetten door naar instellingen te gaan en dan dataroaming uit te zetten. Wanneer je je dataroaming hebt uit hebt staan betaal je niet meer voor je internetgebruik, wel is het mogelijk om internet te gebruiken door middel van een wifi verbinding. Als je dat ook niet wilt moet je je wifi verbinding uitzetten, dit kan ook in je instellingen. Op deze manier kun je gebruik maken van een herlaadkaart zonder internet. Door geen gebruik te maken van je prepaid internet bespaar je een hoop geld, wil je ook besparen op je bel en sms kosten? Lees dan verder.

Prepaid simkaart zonder internet

Op zoek naar een prepaid met een laag sms en beltarief? Mobile Vikings heeft het laagste tarief vergeleken met alle andere providers. Hier bel je al voor 10 cent per minuut. Naast Mobile Vikings zijn er meer providers die herlaadkaarten aanbieden met lage sms en belkosten. Kijk en vergelijk welke sim kaart het beste voor je werkt. Alle providers bieden ook prepaid internet aan, zet dus je dataroaming uit wanneer je hier geen gebruik van wilt maken, dan is het pas écht een prepaid simkaart zonder internet.

Tip: Mobile Vikings doet het goed!

De prepaid simkaart van Mobile Vikings is op dit moment één van de goedkoopste prepaid simkaart in Belgie. Bij aanschaf krijg je gratis beltegoed en ook is het mogelijk om een extra databundel aan te schaffen, maar aangezien je zoekt naar een prepaid simkaart zonder internet zul je hier wel geen interesse in hebben. Door te klikken op “bestellen” wordt je automatisch naar de bestelpagina van Mobile Vikings gestuurd. Hier kun je invullen hoeveel beltegoed je wilt en of je interesse hebt in een extra databundel.

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *