Written by Mo Maghsoudi

4G prepaid simkaart aanschaffen?

Voor nu is 4G internet het snelst mogelijke mobiele internetverbinding dat je kunt hebben op een prepaid simkaart. Daarom kiezen voor mensen ervoor om een 4G prepaid simkaart aan te schaffen. Ben jij ook op zoek naar een prepaid simkaart met 4G internet? Hieronder vertellen we meer over providers die dit aanbieden.

4G Prepaid Simkaart bestellen?

Wij helpen je graag een handje met het vinden van een geschikte 4G prepaid simkaart. Hiervoor adviseren wij een prepaid kaart waarbij je gebruik maakt van het netwerk van Mobile Vikings. Zo maak je gebruik van een betrouwbare en snelle 4G netwerk. Bekijk onderstaand welke aanbieders hiervan gebruik maken. Bestellen kan via de bestel knop!

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB 
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Goedkoper alternatief voor 4G internet

Kies voor een data simkaart als je gebruik wilt maken van de goedkoopste prepaid data tarieven. Een data simkaart is een sim only waarmee je alleen kunt internetten. Deze simkaart biedt een aantal unieke voordelen, zoals een lange houdbaarheid van beltegoed, internet in Europa of zelfs Wereldwijd, en 4G internet waar en wanneer je maar wilt. Bekijk onze data simkaarten pagina voor meer informatie. Bestellen kan via de onderstaande knoppen.

Welke providers bieden 4G internet aan?

Er zijn verschillende providers die 4G prepaid aanbieden. Om het je makkelijk te maken, kun je ervan uitgaan dat alle grote en/of bekende providers 4G prepaid internet aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Mobile Vikings, Proximus en Base. Tot op heden zijn er enkele kleinere bedrijven die alleen 3G internet aanbieden, die eigenlijk niet het noemen waard zijn. Deze providers hebben over het algemeen geen aantrekkelijk aanbod of een goede klantenservice.

4G Prepaid heeft meer voordelen!

Er is een groot verschil tussen 4G Prepaid Simkaart en 3G Prepaid Simkaarten. Met 4G internet heb je supersnel internet. Sommige providers bieden internetsnelheden tot 300mb/s, waarmee je zo’n 10 tot 20 keer sneller kunt internetten. Dit is geschikt voor personen die niet te lang willen wachten wanneer ze bijvoorbeeld hun favoriete social media pagina willen laden, of een video willen bekijken die ze via Whatsapp hebben ontvangen. Daarnaast heb je met 4G dekking een beter bereik en dekking in Nederland. Het is dus betrouwbaarder om 4G internet te gebruiken.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × twee =