Written by Mo Maghsoudi

Onbeperkt internet buitenland prepaid

Als je naar het buitenland gaat, wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk gebruik maken van internet. Aangezien er zoveel providers zijn, met verschillende internet tarieven en bundels, kan het lastig zijn om een goede prepaid simkaart uit te kiezen. Zoek jij een prepaid simkaart waarmee je onbeperkt wilt gaan internetten in het buitenland? Dan bieden wij jou twee passende oplossingen! Lees dus vooral verder voor meer informatie.

Onbeperkt internet buitenland prepaid

Op dit moment zijn er geen enkele prepaid providers die onbeperkt internet aanbieden in het buitenland met gebruik van een prepaid simkaart. Bij deze providers maak je gebruik van een maand abonnement waarbij je voor een periode van tijd onbeperkt internet hebt. Een provider zoals Proximus biedt bijvoorbeeld een onbeperkt internetbundel voor 30 dagen, waarmee je 4G internet gebruikt tegen een begrensde snelheid. Je kunt dan in landen binnen de EU gebruik maken van onbeperkt internet. Ditzelfde geldt ook bij andere providers. Echter, zijn dit sim only abonnementen.

Prepaid simkaart kopen met onbeperkt internet?

Hieronder kun je direct een simkaart bestellen van een aanbieder die onbeperkt internet aanbiedt. Hoe doet deze provider dat? Je kunt zovaak opwaarderen als je wilt. Zo kun je in theorie altijd onbeperkt internet hebben. Hiermee kun je dan onbeperkt internetten met je prepaid simkaart binnen Europa.

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Wil je buiten Europa gebruik maken van onbeperkt internet? Gebruik hiervoor de data simkaart

Data Simkaart kopen?

De Data Simkaart is een simkaart waarmee je alleen kunt internetten. Met deze simkaart maak je gebruik van laagste prepaid internet tarieven. Hoe kun je onbeperkt internetten met deze prepaid simkaart? Je kunt op elk moment je kaart opwaarderen, zo kun je in theorie onbeperkt blijven internetten. Natuurlijk is het niet hetzelfde, maar een prima oplossing als je Wereldwijd wilt internetten tegen de laagste prepaid tarieven. Bestel hieronder een Data Simkaart Europa of Wereldwijd door de klikken op de bestelknoppen.

Onbeperkt internet is begrensd

Als je ervoor kiest om een onbeperkt internetbundel aan te zetten, moet je er wel rekening mee houden dat je geen snelle internet hebt. Dit soort bundels zijn eerder bedoeld om bijvoorbeeld je mail te checken of een berichtje te sturen via messenger of whatsapp. Het is niet zozeer bedoeld om livestreams of HD video’s te bekijken. Daarvoor heb je een snellere internetverbinding voor nodig.

Welke providers bieden onbeperkt internet in het buitenland?

Er zijn op dit moment meerdere providers die onbeperkt internet aanbieden in het buitenland met gebruik van hun prepaid simkaart. Dit zijn Proximus, Base, Tele2 en Mobile Vikings Qua internetsnelheid zit je bij elke provider op een te hoge internetsnelheid om ze objectief te kunnen vergelijken. Dit is vrijwel bij elk sim only abonnement het geval. De keuze valt dus eerder op welk netwerk jij wilt gebruiken.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *