Written by Mo Maghsoudi

Herlaadkaart met nieuw nummer

Heb jij een herlaadkaart met een nieuw nummer nodig? Dan ben je op het juiste adres. Op deze pagina kun je direct een nieuwe herlaadkaart bestellen.

Prepaid simkaart met nieuw nummer bestellen?

Bestel nu de populairste prepaid simkaart(en) van dit moment. Klik op de bestelknop voor meer informatie. Dan kun je in een mum van tijd gebruik maken van jouw nieuwe telefoonnummer.


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen

Waarom een nieuw nummer?

Een nieuw telefoonnummer willen hebben, kan verschillende redenen hebben. Meestal heeft het met privacy te maken. Het kan zijn dat je op je oude nummer wordt lastig gevallen of dat je gewoon een extra telefoonnummer erbij wilt. Bijvoorbeeld voor een dual simkaart mobiel. In beide gevallen is het aanschaffen van een prepaid simkaart met een nieuw nummer een goede oplossing!

Met een herlaadkaart heb je voor weinig geld een nieuw telefoonnummer

Hoe krijg ik een nieuw nummer?

Een nieuw nummer krijgen kan op verschillende manieren. Je kunt een nieuwe herlaadkaart kopen, dan heb je meteen een nieuw nummer en behoud je het oude nummer op de oude simkaart. Je kunt ook bij sommige providers, zoals bijvoorbeeld Mobile Vikings, een nieuw nummer aanvragen en deze op dezelfde simkaart zetten. Op dat moment raak je het oude telefoonnummer wel kwijt.

Welke simkaart is geschikt?

Aangezien je een nieuw nummer wilt, is het waarschijnlijk zo dat jij wel wat extra privacy kan gebruiken. Wij raden je daarom aan om een Mobile Vikings te kopen. Bij dit product hoef je je niet te registreren, waardoor je persoonlijke gegevens veilig blijven. Bij sommige providers moet je je namelijk registreren om gebruik te maken van extra beltegoed.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *