Written by Mo Maghsoudi

Prepaid internet modem kopen?

Heb je dat ook altijd, ga je op vakantie en dan blijkt dat de wifi op de camping niet werkt. Of de wifi is zo traag dat je amper een whatsappje kunt versturen. In het ergste geval is er niet eens wifi aanwezig of je moet er voor betalen. Gelukkig is hier een oplossing voor: prepaid internet modems! Dit zijn draagbare routers die je overal mee naartoe kan nemen. Zet hem aan en je hebt een hotspot verbinding. Deze draagbare routers, ook wel MIFI-routers genoemd, nemen hard toe in populariteit. Een prepaid internet modem is een meeneembare router. Ben jij op zoek naar een prepaid internet modem? Lees dan snel verder en kom alles te weten over ons aanbod.

Prepaid internet modem

Met een prepaid internet modem kun je overal waar je bent een draadloos netwerk creëren, mits deze router een simkaart slot heeft waar een data simkaart in zit. MIFI-routers zijn ideaal voor wanneer je op vakantie gaat. Overal gebruik maken van snel 4G internet, wie wil dat nou niet? Met een supersnelle 4G verbinding kun je alles doen wat je maar wilt! Waar films kijken, video’s uploaden en videobellen vroeger nog een probleem was op de trage camping verbinding of slechte hotel wifi, is dit geen probleem meer met een MIFI-router.

Voordelen van een Mifi router

 • Overal een snelle internetverbinding
 • Perfect voor vakantie of in de auto!
 • Klein en gemakkelijk mee te nemen

Welke prepaid internet modem kopen ?

Er zijn verschillende prepaid internet modems te koop. Je hebt Mifi routers die verbinden met een 3g netwerk en Mifi routers met een 4g netwerk. Ook verschilt de maximale internetsnelheid per router. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een prepaid internet modem. Mifi routers verschillen ook in de hoeveelheid apparaten die je tegelijkertijd kunt laten verbinden met de Mifi router. Controleer dit ook voordat je een Mifi router aanschaft.

Uniek aanbod: de HUAWEI E5577cS-320 Prepaid internet modem!

Door samenwerking met een van onze partners kunnen wij de HUAWEI E5577cS-320 aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Met deze prepaid internet modem maak je gebruik van razendsnel 4G internet en kun je internet snelheden bereiken van 300Mbps!. Ook kun je met deze Mifi router:

 • tot wel 10 apparaten tegelijk verbinden
 • Maximale downloadsnelheid van 300 Mbp
 • Razendsnel 4G Netwerk
 • Gratis data simkaart bij aankoop!
 • 1GB gratis internet

Deze Mifi router is uitermate geschikt voor vakanties in het buitenland. Blijf altijd verbonden met het 4G netwerk waar je ook bent! Met de HUAWEI E5577cS-320 kun je straks overal in de wereld genieten van de nieuwste netflix series op 1080P.
Elke prepaid internet modem moet een data simkaart bevatten. Deze data simkaart zorgt ervoor dat je kunt verbinden met het internet. Een data simkaart bepaald onder andere in welke landen hij werkt en hoeveel je betaalt per mb.

Welke data simkaart voor Mifi router?

Een prepaid internet router moet beschikken over een data simkaart voordat hij werkt. In principe werkt elke simkaart in een Mifi router. Dit is alleen niet heel efficiënt aangezien de tarieven voor internet vele malen hoger zijn voor een prepaid simkaart.Wij raden aan om een speciale data simkaart aan te schaffen voor je Mifi router. Deze simkaart kun je alleen gebruiken om mee te internetten. Het voordeel hiervan is dat de internet tarieven een stuk lager zijn dan bij een normale simkaart. Ook kun je een data simkaart gebruiken in héél Europa of zelfs over de hele Wereld.

Wij kunnen goedkope data simkaarten aanbieden die werken in heel europa of de wereld. Je kunt bij de aanschaf van een data sim kiezen tussen een databundel van 500MB, 1GB, 3GB OF 10GB. De Mb’s in je databundel zijn voor een jaar geldig. Wanneer je een jaar lang geen databundel activeert op je datasim dan wordt de simkaart bevroren. Zodra je dan weer een nieuwe bundel toevoegt ontdooit hij weer en kun je weer internetten. Je krijgt dan ook alle overgebleven Mb’s gewoon weer terug!

Data Simkaart voor je router aanschaffen

Bestel hier direct je data simkaart. Maak de keuze tussen 4G netwerk in Europa of de Wereld. Klik op de bestelknop en geniet van alle voordelen die een data sim biedt!

Voordelen van een prepaidsimkaarten.nl Datasim

 • De houdbaarheid van de SIM is onbeperkt
 • Datategoed is 365 dagen geldig
 • Bruikbaar in heel Europa of wereldwijd
 • 24/7 engels sprekend support
 • Internetgebruik wordt afgerond op 1kb
 • Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *