Written by Mo Maghsoudi

Prepaid met 4G

Het zal nog een tijdje duren voordat 5G internet ook aangeboden wordt op herlaadkaarten. Tot het zover is, moeten prepaid gebruikers zich zoet houden met het snelste internet dat nu gebruikt kan worden, namelijk 4G internet. Voor een Prepaid met 4G ben je op het juiste adres.

Prepaid met 4G kopen?

Het beste prepaid netwerk is dat van Mobile Vikings. Deze provider heeft een betrouwbaar en snel werkend netwerk. Daarbij heb je ook een goede dekking, waardoor je overal in Nederland gebruik kunt maken van prepaid internet. Er zijn twee type opties waar je gebruik van kunt maken. Dit zijn de data simkaart en een standaard prepaid simkaart.

4G Data simkaart

Een data simkaart is een herlaadkaart dat gebruik maakt van een 4G netwerk. Met deze kaart heb je de goedkoopste prepaid internet tarieven wereldwijd. Zowel in Europa als Wereldwijd kun je internetten, zoveel als je wilt. Je kunt namelijk constant bundels aanschaffen waar je direct gebruik van kunt maken. Bestel hieronder de data simkaart

De data simkaart biedt voordelen!

  • Data tegoed blijft 365 dagen geldig, tussentijds opwaarderen zorgt voor een verlenging van 365 dagen op het gehele tegoed
  • Maakt gebruik van het snelle en betrouwbare Base en Mobile Vikings netwerk
  • Bruikbaar in Europa of zelfs Wereldwijd
  • Wordt nooit afgesloten, alleen bevroren na langdurige inactiviteit
  • Goedkoopste prepaid internet tarieven

Verdere unieke voordelen en aanvullende informatie over deze simkaart kun je vinden op onze data simkaarten pagina.

Prepaid simkaart

Naast de data simkaart zijn er ook “standaard” prepaid simkaarten. Dit zijn goede alternatieven met iets duurdere data tarieven. Er zijn een aantal providers die ook gebruik maken van het 4G netwerk van Mobile Vikings. Deze staan hieronder weergegeven. Klik op de bestelknop voor meer informatie!

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB 
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Waarom prepaid met 4G?

Tegenwoordig is het vrijwel noodzakelijk om snel internet te hebben. Met 4G internet kun je internetsnelheden tot wel 300mbps halen. Dit is gemiddeld zes keer sneller dan het internet dat je thuis hebt. Zo kun je ongestoord internetten met je mobiel. Een ander voordeel van 4G internet, is dat je een betere dekking hebt, waardoor je geen last hebt van lange laadtijden of haperingen als je een video bekijkt.

Punten om op te letten..

Bij het aanschaffen van een prepaid met 4G zijn er een aantal punten waar je op moet letten.
Je toestel moet een 4G functie hebben. Een aantal oudere mobiele telefoons beschikken nog niet over deze functie. Daarnaast heb je met 4G prepaid internet een snelle verbinding. Een nadeel hiervan is: er is een kans dat je per ongeluk een video download of bekijkt. Dat kost natuurlijk wel veel data, waardoor je snel door je tegoed heen bent.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =