Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Alleen data: sim only

Het aandeel personen die bellen en SMS’en is de afgelopen jaren afgenomen. Daarentegen is dataverbruik wel toegenomen. Dit komt mede omdat mensen (vooral jongeren) steeds meer gebruik maken van hun mobiele telefoons om video’s en social media pagina’s te bekijken. Ook is er met de intrede van IoT apparaten en toepassingen meer vraag naar data simkaarten gestegen.

Waarom alleen data sim

Vaak ben je met sim only abonnementen verplicht om extra belminuten te nemen bij je abonnement. Een data sim met alleen data is ideaal wanneer jij geen behoefte hebt om te bellen of SMS’en. Het enige wat je hoeft te doen is de data simkaart te kopen en een nummer eraan te koppelen. Zo hoef je niet onnodig te betalen voor beltegoed dat je toch niet gaat gebruiken. Verder kan de data sim gebruikt worden voor vele IoT en M2M toepassingen, apparaten en machines. Vaak is dit een prepaid data sim only, omdat deze apparaten niet zo vaak gebruik maken van data. Het zou daarom zonde zijn om een abonnement te nemen als er weinig data verbruikt wordt.

Het voordeel van een data sim

In onze webshop is een unieke data simkaart met unieke voordelen te koop!
Onze speciale data simkaarten zijn zeer geschikt voor slimme apparaten, Dit zijn bijvoorbeeld apparaten waarvoor je alleen data nodig hebt. Voorbeelden hiervan zijn slimme koelkasten, MIFI routers en alarmsystemen. Het voordeel van onze data simkaart is dat je beltegoed niet zal verdwijnen als je het een tijdje niet opwaardeert. Je tegoed is 365 geldig en elke keer dat je opwaardeert kun je weer genieten van een volle jaar geldigheid. Onze data sim heeft nog een aantal andere voordelen, namelijk:
✓ 1 GB gratis data
✓ Bruikbaar in Europa of zelfs Wereldwijd
✓ Snelle 4G verbinding
✓ KPN netwerk – uitmuntende dekking
✓ Geen contract!
✓ Databundels blijven 365 geldig (tussentijds opwaarderen zorgt ervoor dat als je beltegoed weer 365 geldig blijft. Zo kun je onbeperkt jouw tegoed meenemen!)

Alleen data sim bestellen

Hieronder kun je de data sim bestellen voor Europa of Wereldwijd. Klik op bestellen als je een data simkaart wilt bestellen die alleen geldig is in Europa of Werelwijd.

2.8/5 - (6 stemmen)

2 thoughts on “Alleen data: sim only

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *