Written by Mo Maghsoudi

Besparen op je prepaid beltegoed

Heb jij een herlaadkaart of wil jij binnenkort een herlaadkaart gaan aanschaffen? Dan doe je er goed aan om dit artikel door te lezen. Wij gaan je vertellen hoe je kunt besparen op je prepaid beltegoed. Zo kun je voor minder geld beter gebruik maken van je tegoed op je simkaart.

Besparen op je prepaid beltegoed

Je kunt op vele manieren besparen op je prepaid beltegoed. De meest belangrijke tip die we jou kunnen geven is het kiezen van een provider die bij jou past. Als je veel belt of SMS’t zul je bij de ene prepaid provider beter af zijn dan bij een ander. Zo zijn er ook prepaid providers waarbij je goedkopere internettarieven hebt. Deze zijn meer geschikt voor personen die meer gebruik maken van internet. Kies dus altijd een provider op basis van je huidige of toekomstige verbruik.

Kies een geschikte herlaadkaart door op onze homepage verschillende providers met elkaar te vergelijken!

Let op afrekening

Elke provider hanteert andere afreken methoden en starttarieven. Om te kunnen besparen op je prepaid beltegoed, moet je goed opletten op hoe zij je verbruik afrekenen. Sommige providers kiezen ervoor om je internetverbruik af te rekenen per kb of bellen per seconde.Dit, terwijl andere providers je verbruik per 1000 kb of per minuut afrekenen. Dit is minder gunstig.

Start tarieven van providers

Het is ook goed om te letten op de starttarieven van providers. Je kunt een afweging maken tussen de beltarieven en de start tarieven die hierbij horen. Voor personen die korte gesprekken voeren kan provider zonder starttarief gunstiger zijn. Anders betaal je straks twee keer zoveel voor een minuut telefoneren.

WiFi netwerken gebruiken

Je zou vaker een WiFi netwerk moeten gebruiken als je continue gebruik maakt van je prepaid beltegoed om te internetten. Soms komt het weleens voor dat je je mobiele netwerk nog aan laat staan, terwijl je eigenlijk WiFi kunt gebruiken. Om dit te voorkomen kun je in je instellingen je internet helemaal uitzetten. Een andere optie is om een herlaadkaart te nemen waar je helemaal geen internet kunt gebruiken (zonder bundel).

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *