Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

T-Mobile NL biedt gratis prepaid onderwijs/gezondheidszorg

In verband met de corona crisis in Nederland biedt T-Mobile gratis prepaid simkaarten aan aan organisaties in het onderwijs en gezondheidszorg. In dit artikel bespreken we alles over de prepaid simkaart.

50GB data

De prepaid simkaarten bevatten 50 GB data en €5 aan beltegoed. Het beltegoed en de data kunnen worden gebruikt tot 1 juni, de dag dat de maatregelen in Nederland stoppen. Per organisatie kunnen er maximaal 30 prepaid simkaarten worden aangevraagd. Deze kunnen dan worden verdeeld onder de medewerkers of leerlingen. T-mobile zal in totaal 5000 gratis prepaid kaarten weggeven.

Waarom doet T-Mobile dit?

T-Mobile geeft op hun site aan met deze actie zoveel mogelijk mensen te willen helpen in deze lastige tijd. T-Mobile wil het zo makkelijk mogelijk maken voor mensen om in contact te kunnen blijven. Als voorbeeld: Leerlingen die thuis geen toegang tot het internet hebben kunnen met de data alsnog thuis lessen volgen.

Hoe vraag ik een prepaid kaart aan?

Werk jij in het onderwijs of in de zorg? Dan kun je via de website van T-Mobile een aanvraag doen voor de prepaid simkaarten. Dit doe je door het aanmeldformulier in te vullen die je op de website van T-Mobile kunt vinden. Wie het eerste komt wie het eerste maalt. Als de 5000 prepaid simkaarten zijn uitgegeven ben je te laat.

Wat kun je doen met 50GB

50 GB internet is redelijk veel. Je kunt dit gebruiken om bijvoorbeeld te videobellen of te whatsappen. Met 50GB data kun je ongeveer 41 uur lang videobellen. Zo kun je contact houden met je collega’s, leraar of leerlingen. 50GB is dus genoeg om de komende tijd door te komen. Met de €5 beltegoed die op de prepaid kaart staat kun je 100 minuten bellen of 100 sms’jes versturen. Het is ook mogelijk om de simkaart op te waarderen, de kosten hiervan zijn echter wel voor de gebruiker.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *