Written by Mo Maghsoudi

Belgische Telecom winkels mogen weer open

De regering is de lockdown die is opgelegd aan het versoepelen. Zo mogen ook telecomwinkel weer hun deuren openen. Er zijn echter wel regels verbonden aan de opening. Dit artikel gaat over de versoepeling van de lockdown wat betreft telecomwinkels.

1 persoon per keer

De regering is vanaf 6 april de lockdown langzaam aan het versoepelen. De lockdown die vanwege het coronavirus is ingezet duurt inmiddels al 3 weken. Veel winkels hebben zijn deuren moeten sluiten waaronder ook telecomwinkels. Nu geeft de regering aan dat telecomproviders hun deuren weer mogen openen. Dit is alleen voor zaken met een hoge urgentie. Er mag maar 1 klant per keer naar binnen om zo het risico van verspreiding zo laag mogelijk te houden. Daarnaast mogen telecom winkels die alleen accessoires verkopen nog niet hun deuren openen.

Wanneer openen de winkels?

De regering heeft het nieuws op 6 april bekendgemaakt, er is tot dusver nog geen grote telecomprovider die bekend heeft gemaakt wanneer zij hun deuren weer openen.

Andere gevolgen corona

Een aantal grote telecom providers proberen een steentje bij te dragen tijdens deze corona crisis. Providers Base en Telenet hebben een actie waarbij ze alle klanten dubbele data geven. Onder de hashtag #samenerdoor proberen ze er voor te zorgen dat mensen met elkaar in contact kunnen blijven. Deze aanbieding geldt echter voor sim only abonnementen en niet voor prepaid simkaarten.

Wat vind jij ervan dat de telecom winkels weer open mogen?
Laat het ons weten!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *