Written by Mo Maghsoudi

Slechte Wifi? Gebruik hotspot met Mifi!

Heb jij ook last van slechte WiFi op vakantie? Internetten via je data is in de afgelopen jaren een stuk voordeliger geworden, maar er is ook een andere manier om verbinding met het internet te maken. Via een Mifi kun je voordelig internetten. Dit artikel gaat over de voordelen van een Mifi en waarom jij er een moet aanschaffen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om slechte WiFi en kun je ongestoord internetten!

Internetten via data

Bij veel providers kun je tegenwoordig je bundel gebruiken tegen dezelfde tarieven als in Belgie Dit is alleen niet bij elke provider het geval en mocht je buiten je bundel treden, dan kunnen de kosten alsnog hoog oplopen. Als je buiten Europa op vakantie gaan, dan is het aan te raden zoveel mogelijk gebruik te maken van Wifi, omdat de tarieven voor internet buiten de EU best hoog kunnen liggen.

WiFi op vakantie

Wifi is op steeds meer plekken te vinden en de kwaliteit wordt steeds beter. Alleen heb je meestal alleen Wifi op de plek waar je verblijft en bijvoorbeeld bij restaurants. Voor deze Wifi moet je dan soms betalen of een wachtwoord aanvragen. Soms valt de kwaliteit van de Wifi tegen en heb je alleen bereik als je in de lobby gaat zitten of mag je maar een beperkte tijd gebruik maken van de Wifi. Als dit het geval is, dan is een Mifi de beste en voordeligste oplossing!

WiFi hotspot met Mifi

Met Mifi kun je je eigen Wifi hotspot maken waarmee je gebruik kunt maken van het internet. Een Mifi is een klein apparaatje die je overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt een Mifi vergelijken met een router, het verschil is dat je niet gebruik maakt van een internetkabel, maar van het 3G/4G netwerk. In een Mifi stop je een simkaart waarna je van deze netwerken gebruik kunt maken. Voordelen van een Mifi zijn:

  • Een MiFi heeft dezelfde grote als een smartphone en is dus makkelijk mee te nemen.
  • Je hebt een mobiele Wifi verbinding die je ook onderweg kunt gebruiken.
  • Je kunt met meerdere apparaten gebruik maken van de hotspot.
  • Als je het combineert met een data simkaart, is internet voordeliger dan bij een gewoon internetabonnement.

Data simkaart

Het prijsvoordeel dat je uit een Mifi kunt halen ligt aan de simkaart die je erin stopt. Voor internet in het buitenland is een data simkaart het meest geschikt. Een data simkaart biedt namelijk het voordeligste mobiele internet en maakt gebruik van het 4G netwerk. Bij ons kun je een Mifi router bestellen inclusief een data simkaart. Bekijk hieronder het aanbod en bestel! Tijdelijke actie: 1GB gratis internet!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *