Written by Mo Maghsoudi

Prepaid kaarten vergelijken

Ben je op zoek naar een prepaid kaart? Dan wil je waarschijnlijk prepaid kaarten vergelijken om tot de beste deal te kunnen komen. In dit artikel helpen we je met prepaidkaarten vergelijken en bespreken we waar je op moet letten bij het vergelijken van prepaid kaarten. Lees dus verder!

Prepaid kaarten vergelijken

Als je herlaadkaarten wilt vergelijken, dan kun je gebruik maken van de onderstaande tabel. In deze tabel staat de beste prepaid kaarten van dit moment. In de tabel kun je de tarieven voor bellen, internet en sms met elkaar vergelijken. Onder de tabel staan tips voor het vergelijken!


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wil je meteen een herlaadkaart aanschaffen? Dat kan via de oranje bestelknop!

Waarom prepaidkaarten vergelijken?

Het vergelijken van prepaidkaarten kan je veel geld besparen. Het gebeurt regelmatig dat wij mensen spreken die na het vergelijken van prepaidkaart aanbieders ineens maandelijks tientallen euro’s besparen. Over een jaar gezien loopt dat op tot honderden euro’s! Daarnaast is het vergelijken van prepaid kaarten gemakkelijk en het kost weinig tijd. Er is dus geen reden om het niet te doen!

Waar moet ik op letten bij prepaidkaarten vergelijken

Om een zo goedkoop mogelijke prepaid kaart te vinden, is het handig om op een aantal dingen te letten. Hieronder bespreken we de punten waar je op kunt letten bij het vergelijken van de prepaidkaarten.

Weet hoeveel je verbruikt

Als je weet hoeveel je verbruikt, dan weet je precies wat je nodig hebt! Stel dat je veel data verbruikt dan kun je kijken naar providers die goedkoop data aanbieden. Andersom geldt hetzelfde, als je geen data nodig hebt kun je gaan voor de goedkoopste beltarieven.

Manier van afrekenen

Kijk goed naar de manier waarop de providers afrekenen. Sommige providers ronden minuten en MB’s af naar boven. Dit kan veel duurder uitvallen dan wanneer een provider op de seconde rekent.

Buitenland

Als je de prepaidkaart ook graag in het buitenland gebruikt, dan is het handig om te kijken wat de tarieven daar voor zijn. Bij sommige providers kunnen de tarieven flink hoog worden wanneer je naar het buitenland gaat.

Dekking van netwerk

Het is altijd handig om te checken hoe groot de dekking van de provider is. Op het gebied van internet maar ook op het gebied van telefonie. De meeste providers hebben een landelijke dekking, maar dit is geen zekerheid.

Is dit artikel waardevol?
Reageer hieronder!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *