Written by Mo Maghsoudi

Goedkoopste prepaid bundels

Ben je een gebruiker van prepaid of op zoek naar een goedkope manier om via prepaid te bellen? De voordeligste manier om met prepaid te bellen is via prepaid bundels. In dit artikel bespreken we wat prepaid bundels zijn en laten we jou zien wat de goedkoopste prepaid bundels zijn. Lees dus verder.

Goedkoopste prepaid bundels

Om het jou makkelijk te maken, hebben we de goedkoopste prepaid bundels voor je op een rijtje gezet! Hieronder in de tabel zie je welke providers de goedkoopste prepaid bundels aanbieden. Vergelijk de providers en bepaal welke prepaid bundel het beste bij jou past. Meer info over de prepaid bundels vind je via de info en bestel knop. Onder de tabel bespreken we meer over prepaid bundels.


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wat is een prepaid bundel?

Bij een prepaid bundel betaal je van te voren eenmaal een bedrag waar je dan voor ruil belminuten, data en sms’jes krijgt. Deze belminuten, data en sms’jes zijn geldig voor hoelang je de bundel hebt vastgelegd. Meestal is een prepaid bundel geldig voor 1 maand, maar je hebt ook bundels voor 1 dag. Doordat je de belminuten in een bundel koopt, wordt de prijs per belminuut veel goedkoper.

Voordelen van een prepaid bundel

Met een prepaid bundel is het mogelijk om voordeliger uit te zijn dan bij een prepaid simkaart. Als je bijvoorbeeld bij Mobile Vikings een prepaid bundel met 500 belminuten aanschaft kost het 2 cent per minuut om te bellen. Bij Mobile Vikings kost het bij een prepaid simkaart 10 cent per minuut om te bellen. je bent dus 5 keer zo goedkoop uit met een prepaid bundel als je alle belminuten gebruikt.

Nadeel van een prepaid bundel

Het aantal belminuten of data dat je koopt staat aan het begin van de maand vast. Als je niet alle belminuten opmaakt, dan verdwijnen deze aan het einde van de maand. Bij een prepaid simkaart zonder bundel kun je het tegoed voor meestal een half jaar of jaar gebruiken.

Hoe sluit je een prepaid bundel af?

Het afsluiten van een prepaid bundel is redelijk eenvoudig. Iedere prepaid provider die prepaid bundels aanbiedt, heeft voor elke bundel een code. De code van de prepaid bundel die jij wilt stuur je naar de provider. Vervolgens wordt het bedrag van je prepaid gehaald en kun jij gebruik maken van de bundel! Je moet dus wel eerst prepaid op je kaart hebben.

Goedkoopste prepaid bundels van Mobile Vikings

In de afgelopen jaren is de populariteit van prepaid bundels flink gestegen. De provider met het grootste aanbod aan prepaid bundels is Mobile Vikings heeft met slim only een regeling waarbij je tot wel €70 gratis beltegoed kan ontvangen. De goedkoopste goedkoopste prepaid bundels vind je bij Mobile Vikings

Goedkoopste prepaid databundel

Als je niet veel belt maar wel gebruik maakt van data, dan is een prepaid databundel een optie voor jou. Je kunt net als bij andere bundels de databundel voor 1 dag of 1 maand afsluiten. De goedkoopste prepaid databundels zijn verkrijgbaar bij Mobile Vikings Bekijk de tarieven hierboven!

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *