Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid

Heb je familie, vrienden, of collega’s in Slowakije? Dan is de kans groot dat je naar het land wilt bellen. Je wilt dan natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Heb je een prepaid simkaart, dan is het verstandig om te weten hoe het zit met tarieven. Prepaid providers hanteren namelijk verschillende tarieven. Goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid, hoe doe je dat? Lees dit artikel voor meer informatie!

Tarieven voor prepaid bellen en sms’en naar Slowakije

Zoals hierboven beschreven, hanteren providers verschillende tarieven voor mobiele prepaid diensten als mobiel bellen en sms’en. We hebben uitgezocht wat de beste en goedkoopste prepaid provider is voor het bellen en sms’en naar Slowakije. Door op ‘Bestel’ te klikken word je doorgestuurd naar de website van de aanbieder, waar je direct een prepaid simkaart kunt aanschaffen.

ProviderBellen / SMS naar SlowakijeStarttariefBestellen
Mobile Vikings€ 0,22 / € 0,071e minuutBestellen

Aangezien Slowakije in Europa ligt, en onderdeel van de Europese Unie is, hanteren de meeste prepaid providers goedkopere tarieven voor bellen en sms’en dan in landen buiten Europa / de Europese Unie. Mobiele telecomaanbieder Mobile Vikings hanteert een van de laagste tarieven voor het mobiel bellen en sms’en naar Hongarije met prepaid: €0,22 per belminuut en €0,07 per sms.

Goedkoop bellen naar Slowakije

Er zijn meerdere redenen waarom goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid gewenst is:

  • Je bespaart natuurlijk geld.
  • Je kunt contact hebben met bekenden die zich in Slowakije bevinden, zonder dat je hier teveel geld voor uitgeeft.
  • Heb je een abonnement, dan hoef je je belminuten en sms’jes niet te verbruiken.
  • Met prepaid kun je niet over je bundel heen gaan, zoals dat met een (sim only) abonnement wel kan. Hierdoor bespaar je met prepaid op mogelijke kosten.
  • Je zit niet vast aan een abonnement en contract.

Bellen in Slowakije?

Ben je juist in Slowakije? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe het zit met bellen en gebeld worden als je een Belgische herlaadkaart / prepaid simkaart hebt.

Hiervoor verschillende de tarieven per provider. De hierboven genoemde provider, Mobile Vikings, hanteert haar nationale prepaid tarieven. Hierdoor betaal je in Slowakije met een Mobile Vikings herlaadkaart €0,20 per belminuut en ook €0,10 per sms wanneer je binnen Slowakije belt, of naar België / een ander EU-land belt.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *