Written by Mo Maghsoudi

Goedkoopste Prepaid databundel aanschaffen?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten databundels waar je uit kunt kiezen. Er zijn dag bundels, weekbundels en ook maandbundels, die allemaal weer verschillende prijzen hebben en verschillende voorwaarden. Het kan daardoor knap lastig zijn om de goedkoopste prepaid databundel uit te kiezen. Om het jou makkelijk te maken hebben we twee type simkaarten waarmee je de goedkoopste databundels kunt gebruiken.

De Goedkoopste Prepaid databundel

In Europa en zelfs Wereldwijd heeft de data simkaart de goedkoopste prepaid databundel die er is. Je betaalt (afhankelijk van de bundel) tussen de 1,2 cent en 0,65 cent per MB. Er is geen andere provider of simkaart die zulke goedkope bundel tarieven hanteert. Direct een data simkaart bestellen? Dat kan hieronder!

Unieke voordelen van de data sim only

Naast dat de prijzen zo laag zijn heeft de data simkaart een aantal unieke voordelen. De data simkaart is een simkaart waarmee je alleen kunt internetten. Hierdoor het is geschikt voor personen die geen gebruik willen maken van bellen of SMS’jes. De data simkaart biedt nog meer voordelen namelijk:

 • Het beltegoed is een jaar geldig. Daarna wordt je tegoed vastgezet. Je kunt op elk moment weer gebruik maken van je tegoed nadat je opnieuw hebt opgewaardeerd
 • De data sim only is geschikt voor laptops, MiFi routers en andere apparaten
 • 4G internet tot 300mbp/s
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van 2G en 3G in Nederland
 • De simkaart komt nooit te vervallen bij inactiviteit
 • Interessante databundel alternatieven

  Wij hebben ook een overzicht van prepaid simkaarten voor personen die ook eventueel willen bellen, SMS’en en internetten met een goedkope prepaid databundel. De drie simkaarten die wij aanbevelen staan hieronder weergegeven.

  Prepaid ProviderBellenSMSPer MB
  Mobile Vikings

  (€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
  0,200,0025
  (0,25 cent)
  0,02
  (2 cent)
  Bestellen
  Mobile Vikings

  (€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
  0,150,004
  (0,4 cent)
  0,0075
  (0,7 cent)
  Bestellen
  Mobile Vikings

  (€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
  0,1250,0063
  (0,6 cent)
  0,0063
  (0,6 cent)
  Bestellen

  Verschillende databundels om uit te kiezen

  Databundels zijn geschikt voor personen die voor een bepaalde tijd meer gebruik willen maken van prepaid internet. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie, uitje of een evenement waarbij je meer data nodig hebt. Gelukkig is er voldoende keuze aan databundels zodat jij precies een bundel kunt gebruiken wat voor een groot deel is afgemeten op jouw situatie.

  Per provider zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Wij hebben voor jou de goedkoopste prepaid databundel mogelijkheden/varianten weergegeven.

  Databundels in gebruik

  Hoe activeer je databundels? Dat verschilt per providers / simkaart. Je kunt vrijwel altijd bellen of SMS’en naar een speciaal nummer dat is opgegeven op de website van de provider. Hierna wordt de bundel geactiveerd voor de aangegeven duratie. Een andere optie is om in te loggen op een speciale applicatie zoals de app van Mobile Vikings. Hierop kun je makkelijk je bundels activeren en opzeggen.

  Rate this post

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *