Written by Mo Maghsoudi

Prepaid simkaart met beltegoed

Tegenwoordig zijn er tal van herlaadkaarten op de markt. Herlaadkaarten waarmee je alleen kunt internetten tot aan herlaadkaarten welke alleen bruikbaar zijn voor apparaten. Er is zoveel te kiezen, waardoor het voor jou als consument lastig kan worden om een geschikte herlaadkaart te kiezen. Wanneer je dan eindelijk een keuze hebt gemaakt, hoop je meteen te kunnen bellen. Dat kan met een Herlaadkaart met beltegoed. Benieuwd naar welke providers een herlaadkaart aanbieden met wat extra beltegoed, zodat jij meteen kunt bellen, SMS’en en internetten? Lees dan verder!

Bij welke providers krijg je extra beltegoed?

Op dit moment krijg je bij elke provider extra beltegoed bij aankoop van een herlaadkaart. De providers die het meest beltegoed aanbieden zijn:

  • Mobile Viking – tot wel 10 euro gratis beltegoed

Herlaadkaart met beltegoed kopen?

Wil je direct een herlaadkaart met beltegoed kopen? Dat kan! Hieronder kun je direct je bestelling plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen, is klikken op de bestelknop. Daarna kun je de bestelling voltooien. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb je je simkaart in huis!

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Voordelen herlaadkaart

Als je niet aan een contract vast wilt zitten is een prepaid simkaart met beltegoed een hele goede optie. Dit geeft je een beter inzicht in je telefoonkosten. Je bepaalt zelf hoeveel je kwijt wilt zijn aan bellen, SMS’en en mobiel internet. Daarnaast hoef je ook niet te betalen voor niet gebruikte minuten en data. Je tegoed blijft onbeperkt geldig, mits je minimaal 1x in de 6 maanden je tegoed gebruikt.

Opwaarderen

Is je beltegoed toch op? Tegenwoordig hebben bijna alle providers de functie om je beltegoed online op te waarderen. Dit is de laatste jaren vele malen makkelijker en sneller gemaakt. Mensen die op een regelmatige basis beltegoed nodig hebben, kunnen ook nog gebruik maken van de functie ‘automatisch opwaarderen’.

Waarom bieden providers extra beltegoed aan?

De concurrentie onder prepaid provider is hoog. Ieder provider wilt zoveel mogelijk klanten aan zich binden. Iedere opwaardering levert namelijk tientallen euro’s op. Daarom maken providers vaak gebruik van aanbiedingen en acties waarbij je bij aankoop van een herlaadkaart, beltegoed ontvangt. Dit maakt het stukken aantrekkelijker voor jou als klant. Je kunt namelijk meteen bellen, SMS’en en internetten in de meeste gevallen. En anders moet je je alleen even ergens aanmelden, waarna je je beltegoed daarna ontvangt.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *