Written by Donat Berisha

Herlaadkaart onbeperkt geldig

Een herlaadkaart is erg handig voor mensen die hun telefoon amper gebruiken. Zo betaal je nooit teveel. Bij de meeste providers blijft je simkaart actief als je eens in de drie, zes of twaalf maanden opwaardeert. Dit verschilt per provider. Toch zijn er mensen die hun herlaadkaart minder vaak gebruiken. Zij zullen waarschijnlijk op zoek zijn naar een onbeperkt geldige herlaadkaart.

Is er een herlaadkaart onbeperkt geldig?

In principe kunnen alle herlaadkaarten verlopen, als deze een te lange tijd niet gebruikt worden. Hier vallen mobiele diensten of opwaarderingen onder. Bij veel providers is de houdbaarheid van het beltegoed tussen de 6 en 9 maanden. Wanneer je beltegoed is verlopen, heb je nog een korte periode de tijd om het weer te activeren. Dit kan nog door opnieuw op te waarderen. Doe je dit niet? Dan pas verlopen je simkaart, het beltegoed dat erop staat en het gekoppelde telefoonnummer.

Data Simkaart

Wanneer je weinig gebruik maakt van herlaadkaarten, is het handig om een herlaadkaart te hebben die niet verloopt. Op dit moment is de data simkaart de enige prepaid kaart op de markt die niet verloopt. Deze kunnen enkel gebruikt worden om mee te internetten. Deze data simkaarten kun je eenvoudig kopen via de bestelknop hieronder.

Tijdelijk profiteer je van 1GB GRATIS internet bij aankoop van een Data Simkaart Europa of Wereld!

Verlopen simkaart?

Standaard herlaadkaarten verlopen tot op heden nog altijd. Is je simkaart dus verlopen? Dit kun je helaas niet meer herstellen. Hieronder zie je de beste simkaarten op dit moment:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wat gebeurt er met een verlopen simkaart?

Providers laten niet gebruikte herlaadkaarten verlopen, zodat er niet onnodig mobiele telefoonnummers in omloop blijven. Mobiele telefoonnummers zijn namelijk schaars. Door prepaid kaarten te laten verlopen blijven er genoeg nummers beschikbaar. Zes maanden na het verlopen wordt het mobiele telefoonnummer dat aan jouw simkaart gekoppeld was, aan een ander prepaid pakket verbonden. Dit is ook de reden dat je telefoonnummer niet meer terug te krijgen is. Ook het beltegoed gaat verloren.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *