Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Gratis bellen met herlaadkaarten

Gratis bellen met herlaadkaarten, wie wil dat nou niet? Veel mensen vragen zichzelf af of je gratis kunt bellen met herlaadkaarten. Ondanks dat het mogelijk is om gratis te communiceren via WhatsApp blijft bellen erg populair. Bellen is een makkelijke manier om even bij te kletsen met familie en vrienden of om zakelijke gesprekken te voeren. Hieronder zullen we bespreken hoe en bij welke provider gratis bellen prepaid mogelijk is.

Gratis prepaid bellen bij deze providers

Er is een provider die het mogelijk maken om gratis met herlaadkaarten naar elkaar te bellen. Hieronder zullen we de provider bespreken met de bijbehorende gratis bellen prepaid mogelijkheid.

Gratis bellen prepaid met Mobile Vikings

Bij Mobile Vikings is het mogelijk om met jouw herlaadkaart gratis prepaid te bellen. Gratis prepaid bellen geldt alleen als je belt naar zogenaamde andere vikings. Een Viking is iemand die net als jij gebruik maakt van een herlaadkaart of abonnement van Mobile Vikings. Na elke opwaardering van je herlaadkaart krijg je 1800 belminuten en 900 SMS-jes. Deze blijven geldig tot een maand na opwaardering. Mobile Vikings hanteert een Fair Use policy van 60 gratis belminuten per dag.

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB 
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

Waarom onderling gratis bellen?

Er zijn verschillende redenen waarom gratis prepaid bellen voor jou een voordeel kan zijn. Hierbij moet je wel erop letten dat degene met wie je wilt bellen bij dezelfde provider zit. Als degene met wie je belt bij een andere provider zit zul je tegen het normale tarief met hem of haar bellen. Als je met je familie of vrienden herlaadkaarten koopt van Mobile Vikings kun je gratis met elkaar bellen. Ook als je zakelijk veel telefonisch contact hebt, kun je met je bel partner overleggen of het voordelig is om een herlaadkaart bij dezelfde provider af te sluiten. Op deze manier kan er veel geld bespaard worden op het bellen met een herlaadkaart.

Hoe kan ik gratis bellen?

Gratis bellen prepaid is in België mogelijk bij Mobile Vikings. Allereerst is het belangrijk dat degene met wie je belt ook aangesloten is bij Mobile Vikings. Om gratis te kunnen bellen naar andere Mobile Vikings hoef je geen activatie te doen. Het enige wat je hoeft te doen is een herlaadkaart bestellen en bellen naar andere Vikings. Als je belt naar iemand die is aangesloten bij een andere provider zul je gebruik maken van de standaard tarieven behorende bij jouw herlaadkaart.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 − een =