Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Herlaadkaarten voor Studenten

Als student is het natuurlijk belangrijk om bereikbaar te zijn. Afspreken met vrienden, even je familie bellen of overleggen met je medestudenten, stuk voor stuk zaken die belangrijk zijn tijdens je studentenleven. Veel studenten hebben het druk op school en hebben hierdoor weinig tijd om te werken. Het is dus belangrijk te letten waar je je geld aan uitgeeft. In deze blog zullen we de voordelen van herlaadkaarten voor jou als student bespreken en kun je meteen jouw herlaadkaart aanschaffen!

Herlaadkaart aanschaffen

Ben jij er al uit en heb je al besloten te kiezen voor een herlaadkaart? Dan ben je hier voor het vergelijken van de herlaadkaarten aan het juiste adres. Wij hebben de verschillende providers met hun tarieven voor je op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de beste herlaadkaarten en bestel meteen de kaart die bij jou past!


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

De voordelen van herlaadkaarten

Voor studenten zijn er een aantal mooie voordelen die herlaadkaarten met zich mee brengen. Lees hieronder welke voordelen een herlaadkaart voor jou heeft.

  • Waar je met een abonnement aan maandelijkse kosten verbonden bent is dit bij een herlaadkaart niet het geval. Het voordeel hiervan is dat als je een tijdje wat minder te besteden hebt ook geen vaste kosten aan je telefoon zal hebben.
  • Met herlaadkaarten zul je niet verrast worden met extra onverwachte kosten aan het eind van de maand. Waar je bij sim only abonnementen over je bundel heen kunt gaan en hierdoor flinke extra kosten kunt krijgen is dit bij prepaid niet het geval.
  • Als je opzoek bent naar een voordelig sim only abonnement dan kom je al snel uit bij een overeenkomst voor 1 of 2 jaar. Als je nog niet weet wat de komende jaren je zal brengen is het niet verstandig zo’n abonnement af te sluiten. Met herlaadkaarten zit je niet voor jaren vast aan een bepaald abonnementen en ben je voorbereid op mogelijke veranderingen in je inkomen.
  • Betalen voor internet is bijna niet meer nodig. Bijna overal waar je komt kun je gebruik maken van WiFi. Door verbinding te maken met de WiFi op plekken waar dit beschikbaar is zul je minder hebben aan een mobiel abonnement en kun je geld besparen door te kiezen voor een herlaadkaart.
  • Tot slot de laatste reden waarom een herlaadkaart voor jou erg interessant kan zijn. Bij sommige providers is het niet mogelijk om met een BKR-registratie een abonnement af te sluiten. Herlaadkaarten zijn dan wel gewoon beschikbaar voor jou en bepaal jezelf de kosten die je maakt.

Herlaadkaart kopen: waar let ik op?

Bij het aanschaffen van je herlaadkaart is het belangrijk dat je je eigen voorkeuren kent. Als je bijvoorbeeld vaak belt, dan doe je er goed aan te kiezen voor een provider met goedkope kosten per belminuut. Ook de standaard tarieven voor SMS-en en internetten kun je vergelijken in de bovenstaande tabel. Verder kun je ook kijken naar de manier van afrekenen. Veel providers rekenen de eerste belminuut altijd af en daarna per seconde. Minder voordelig is het als er wordt afgerekend in hele minuten.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *