Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Wat is de houdbaarheid van mijn prepaid internet?

Prepaid internet is voor veel mensen een handige manier om te kunnen internetten op hun mobiele telefoon. Echter, zit er een houdbaarheidsdatum aan prepaid internet. Als je te laat bent met het verbruiken van je internet zal het na de houdbaarheidsdatum niet meer werken. Om deze reden stellen veel mensen zichzelf de volgende vraag: Wat is de houdbaarheid van prepaid internet? Naast het antwoord op deze vraag worden ook de voordelen van prepaid internet in dit artikel besproken.

Wat is houdbaarheid van prepaid internet?

Wanneer je een prepaid herlaadkaart koopt dan krijg je hier normaal gesproken beltegoed bij. Dit tegoed kun je gebruiken totdat het op is. Je kunt dus zelf beslissen waaraan je het opmaakt. Wil je bijvoorbeeld bellen, SMS’en of internetten? De keuze is aan jou! Wat betreft houdbaarheid van prepaid internet is dit precies hetzelfde als de normale houdbaarheid van je beltegoed. Er is geen verschil tussen prepaid internet houdbaarheid en houdbaarheid van je beltegoed. Wil je meer weten over houdbaarheid per provider? Lees dan vooral verder.

Houdbaarheid prepaid internet per provider

De houdbaarheid van prepaid internet is de tijd hoe lang de ingekochte data gebruikt kan worden. De houdbaarheid van prepaid internet kan verschillen per provider. Daarnaast verschilt de houdbaarheid ook tussen normale simkaarten waarmee ook gebeld wordt en specifieke data simkaarten waarmee alleen internet mogelijk is. De houdbaarheid van je beltegoed is over het algemeen tussen de 6 en 12 maanden. Waardeer dus minstens eenmaal op zodat je tegoed houdbaar blijft.

Waarom is de houdbaarheid van prepaid internet belangrijk?

Veel prepaid gebruikers maken niet zo vaak gebruik van hun prepaid internet. Hierdoor houden ze vaak tegoed over wat natuurlijk zonde is van het geld. Om verspilling van het beltegoed tegen te gaan is het belangrijk te weten tot wanneer het prepaid internet houdbaar is. Door te weten hoe lang het beltegoed geldig is kun je tijdig het beltegoed verbruiken om ervoor te zorgen dat je geen tegoed verspilt.

De voordelen van prepaid internet

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan prepaid internet. Zoals de naam prepaid al zegt betaal je de mb’s vooraf. Het grote voordeel hiervan is dat je niet onverwacht met hoge kosten zit aan het eind van de maand. Verder kun je per tijdsperiode zelf bepalen hoeveel mb’s je wilt verbruiken. Zo zit je bijvoorbeeld niet vast aan een duur abonnement als je op vakantie gaat en kun je met prepaid hier rekening mee houden. Tot slot zit je niet vast aan een 1 of 2 jarig abonnement. Dit maakt dat prepaid internetten flexibeler is als een mobiel abonnement.

3.3/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *