Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid internet en bellen

Wist je dat je met een prepaid simkaart ook kunt internetten? Velen denken dat je internet alleen kunt gebruiken door middel van WiFi of een abonnement, maar prepaid internet is ook mogelijk met je prepaid simkaart. Hierbij kun je gebruik maken van het opwaarderen van je tegoed om prepaid internet te gebruiken. Wil je jouw kosten in eigen hand houden? Dan kan prepaid internetten wel eens een hele mooie uitkomst voor jou zijn!

Direct gebruik maken van prepaid internet?
Schaf een prepaid herlaadkaart aan!

Wil je Prepaid internet en bellen? Door het aanschaffen van een prepaid simkaart kun je gebruik maken van prepaid internet. Met een prepaid simkaart kun je, naast het gebruik van prepaid internet, uiteraard ook bellen. Ook hierbij zit je dus niet vast aan een abonnement en kun je zelf je kosten bepalen. Je kunt kiezen tussen prepaid internet zonder data bundel en prepaid internet met data bundel. In onderstaande tabel kun je direct zien welke prepaid simkaart het beste bij jou past. Let hierbij op per hoeveel kb er afgerekend wordt; meestal is dit per 1kb, maar Lebara rekent per 100kb af. Bekijk hieronder de beste herlaadkaarten van dit moment.
[table “28” not found /]

Ben je van plan om voor een korte periode van tijd veel gebruik te gaan maken van internet op je mobiel? Dan ben je met een prepaid data bundel een stuk goedkoper uit. Met een prepaid data bundel krijg je data dat een maand geldig is. Zo ben je stukken goedkoper uit, dan wanneer je een sim only abonnement die maandelijks opzegbaar is moet afsluiten. Je betaalt immmers niet voor aansluitingskosten. Een data bundel kun je gebruiken nadat je een herlaadkaart hebt aangeschaft.

De voordelen van prepaid internet

De meesten die voor prepaid internet kiezen, zijn geen fan van een abonnement. Bij prepaid herlaadkaarten zit je dan ook nergens aan vast, wat vaak doorslaggevend is. De voordelen van prepaid internet op een rijtje:

  • Je zit niet vast aan een abonnement
  • Bepaal zelf je kosten!
  • Zit lager in kosten als je niet veel internet
  • Prepaid wordt steeds goedkoper

Vooral het feit dat je met prepaid vrijheid hebt in wat je doet is belangrijk en voor velen een reden om een prepaid simkaart aan te schaffen. Je zit niet vast aan een dure abonnement die misschien niet eens meer aansluit aan jouw wensen en behoeften! Daarnaast wordt het gebruik van prepaid internet steeds goedkoper, waardoor er geen sprake is van erg dure tarieven. Als je niet veel internet, kan een prepaid simkaart dus ook erg geschikt zijn! Je doet dan langer over je tegoed en je zit niet vast aan hoge kosten zoals bij een abonnement, terwijl je eigenlijk helemaal niet zoveel gebruik maakt van internet!

3.7/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *