Written by Donat Berisha

iPhone 14-presentatie op 7 september

Meerdere bronnen hebben gemeld dat Apple op 7 september 2022 de nieuwe iPhone 14 zal onthullen en presenteren. Er is nog niet veel over de presentatie zelf bekend, al is het wel duidelijk dat het een online event betreft. Naast de iPhone 14 zullen er waarschijnlijk ook andere apparaten worden aangekondigd. In dit artikel lees je meer over de onthulling en wat er wordt verwacht.

Presentatie op 7 september

Hoewel het nog niet officieel bekend is gemaakt, is de verwachting dat de iPhone-14 presentatie op woensdag 7 september zal plaatsvinden. Naar verwachting gaat het weer om een online Apple-event. Meerdere onderdelen hiervan zijn waarschijnlijk al van tevoren opgenomen.

Medewerkers van verschillende winkels hebben blijkbaar gehoord dat de lancering van de iPhone 14 op 16 september zal plaatsvinden. Dit is dan anderhalve week na de onthulling, wat in lijn is met hoe dat normaal gesproken gaat.

Prijzen en interesse

De verwachte prijzen voor de iPhone 14-modellen liggen hoger dan normaal: de iPhone 14 is blijkbaar 15 procent duurder dan de iPhone 13 en zou tussen de 900 euro en 1300 euro liggen. Naast de ‘normale’ iPhone 14 komen er drie andere modellen: de Max, Pro en Pro Max.

Vanwege de inflatie en het feit dat men wat meer let op hun (grote) aankopen, wordt het interessant om te zien in hoeverre de iPhone 14 een succes wordt. De verkoop van smartphones in het algemeen is dan ook wat gezakt.

Andere onthullingen

Apple gaat op woensdag 7 september, naast de iPhone 14, ook andere apparaten onthullen. Het gaat hier om nieuwe Apple Watch-modellen en nieuwe Macs & iPads. Toch wordt de nieuwe iPhone de grootste onthulling, aangezien deze meestal ongeveer voor de helft van de omzet zorgen.

iPhone 14 prepaid

Natuurlijk kun je met de iPhone 14 ook gebruik maken van een herlaadkaart.. Voor welke provider je kiest, maakt hierbij niet uit. Prepaid zal met elke telefoon werken (tenzij je nog een oude 2G-telefoon / 3G-telefoon hebt; kijk in dit geval of je mobiele aanbieder nog wel een 2G of 3G-netwerk heeft).

Wil je meer weten over prepaid voor iPhones? Bezoek onze herlaadkaart in iPhone artikel en lees alle belangrijke informatie.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien − twee =