Written by Donat Berisha

Mobile Vikings introduceert vast internet

Prepaid provider Mobile Vikings gaat beginnen met het aanbieden van vaste diensten. De aanbieder introduceert in juni namelijk twee abonnementen voor vast internet. Er gaat gebruik worden gemaakt van het vaste netwerk van Proximus, net zoals dat voor de mobiele abonnementen van Mobile Vikings wordt gedaan.

Lees hieronder meer over deze introductie van vast internet, de prijzen, en de combinatiekorting met een mobiel abonnement of herlaadkaart.

Vast internet van Mobile Vikings

Vanaf half juni is het mogelijk om bij Mobile Vikings een vast internetabonnement af te sluiten. Dit kan dan via VDSL of glasvezel van Proximus.

Mobile Vikings introduceert twee abonnementen:

  • 100 Mbps download- en 40 Mbps uploadsnelheid voor €38,- per maand.
  • 1000 Mbps download- en 500 Mbps uploadsnelheid voor €53,- per maand.

Hoewel er geen datalimiet is, wordt er wel gebruik gemaakt van een ‘fair use policy’; er moet sprake zijn van redelijk gebruik. De provider sluit klanten alleen aan als de koperlijn minimaal 40 Mbps kan leveren.

Hoge internetsnelheid

Hierboven zijn de twee vaste internetabonnementen die Mobile Vikings introduceert beschreven. De prijsverschillen zijn te verklaren door de internetsnelheden. Hierbij valt op dat het duurdere abonnement een hoge internetsnelheid heeft. Sterker nog: met 1000 Mbps download- en 500 Mbps upload, is de maximale snelheid momenteel hoger dan die van Proximus (die op dit moment maximaal 100 Mbps uploadsnelheid aanbiedt).

Combinatiekorting met een mobiele aansluiting

Natuurlijk blijft Mobile Vikings gewoon doorgaan met het aanbieden van mobiele diensten.

Ben je al klant van de provider, omdat je een mobiele aansluiting hebt, dan kun je profiteren van een combinatiekorting. Mobiele klanten krijgen namelijk maandelijks €3,- korting. Je kunt dus goedkoper uitkomen door zowel voor vast internet als voor een mobiele aansluiting van Mobile Vikings te kiezen.

Combikorting met een herlaadkaart

De hierboven genoemde combinatiekorting geldt ook voor prepaid klanten (klanten met een herlaadkaart). Je ontvangt dus ook €3,- korting als je een herlaadkaart van Mobile Vikings hebt. Je dient eens per maand te herladen om de korting te kunnen krijgen.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien − 6 =