Written by Donat Berisha

Prepaid met onbeperkt internet in Europa?

Ga je naar een land binnen Europa voor een leuk dagje weg, een tijdje op vakantie of voor je werk? Dan wil je natuurlijk nog steeds bereikbaar blijven voor familie, vrienden, kennissen en/of collega’s. Door het grote aanbod in herlaadkaarten kan het lastig worden voor jou als consument om een geschikte herlaadkaart te kiezen. Ben jij op zoek naar prepaid met onbeperkt internet in Europa? In dit artikel bespreken we de beste en goedkoopste oplossing voor jou! Lees dus snel verder voor meer informatie.

Data simkaart voor prepaid onbeperkt internet in Europa

Prepaid onbeperkt internet in Europa gebruiken? Helemaal goed! De beste en goedkoopste manier van onbeperkt internetten in Europa is de prepaid data simkaart. Hoe werkt deze data simkaart? Met deze simkaart kun je alleen internetten en dus niet bellen of sms’en. Dit is zeker niet erg, aangezien we tegenwoordig met diverse apps kunnen bellen via het internet zoals Whatsapp, Skype of Facetime. En wie sms’t er tegenwoordig nog? Met de data simkaart kun je opwaarderen wanneer je maar wilt en de simkaart blijft onbeperkt geldig. Bestel hieronder direct de data only simkaart Europa en profiteer van 1 GB gratis!

Heb je interesse in een prepaid simkaart waarmee je ook in landen kunt internetten die buiten de EU vallen? Kies dan voor de tweede data simkaart (Wereldwijd) om overal te kunnen genieten van 4G snelheid.

Waarom kiezen voor de data simkaart?

Waarom zou je kiezen voor de data simkaart in plaats van een normale herlaadkaart met internet bundel? Dit hangt af van jouw huidige situatie. Bel je niet zoveel, maar maak je wel veel gebruik van het internet? Dan is de data simkaart zeer geschikt. Ook is de data simkaart een geschikte oplossing voor een Mifi-router. Met een Mifi-router kun je met verschillende apparaten gebruik maken van een stabiele en veilige internet verbinding. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat binnen Europa of onderweg bent. Lees hieronder nog meer voordelen van de data simkaart!

Voordelen van de data simkaart?

De data simkaart biedt ten opzichte van andere herlaadkaarten vele voordelen.

✔️ Je krijgt bij onze data simkaart nu 1 GB gratis internet!
✔️ De data simkaart is onbeperkt geldig
✔️ De data simkaart is de goedkoopste manier van mobiel internetten
✔️ Je hebt snel 4G-internet: Tot wel 300 Mbps!

Alternatief: Mobile Vikings herlaadkaart

Een alternatief om prepaid internet onbeperkt in Europa te gebruiken, is het aanschaffen van een herlaadkaart van Mobile Vikings. Je kunt dan opwaarderen wanneer je zelf wilt, waardoor je eigenlijk gebruik kunt maken van onbeperkt internet en niet aan limieten vastzit. Het voordeel hiervan is dat bij Mobile Vikings binnen de EU dezelfde tarieven gelden als voor België.

Klik hieronder op een van de bestelknoppen voor meer informatie over prepaid van Mobile Vikings & bestel direct!


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen

Voor wie is een herlaadkaart met onbeperkt internet geschikt?

Uiteraard is prepaid onbeperkt internet in Europa geschikt voor jou, als je op vakantie gaat naar landen die binnen de EU vallen of wanneer je moet reizen voor je werk. Hierbij wil je natuurlijk ongestoord en snel kunnen internetten, zonder te letten op je dataverbruik. Ook wil je uiteraard niet vastzitten aan een abonnement, wanneer je even weg gaat naar het buitenland. Onbeperkt prepaid internet is in deze gevallen zeer geschikt.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *