Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid Provider Mobile Vikings stopt in Nederland

De mobiele prepaid provider Mobile Vikings is een succes in België en wordt zelfs een echte ‘community’ provider genoemd. De provider richt zich vooral op jongeren, maar omdat de tarieven in Nederland erg hoog liggen is dit juist niet interessant voor de jonge prepaid klanten. Dit is waarschijnlijk de reden dat er vanaf 1 december 2015 een punt achter de Nederlandse variant wordt gezet. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk en bestaat zo’n 2,5 jaar in Nederland.

Wat houdt dit in voor klanten?

De klanten kunnen vanaf 1 december 2015 hun herlaadkaart helemaal niet meer gebruiken omdat alle simkaarten worden geblokkeerd. Voor die tijd moeten klanten zijn overgestapt naar een nieuwe provider. Vooral als klanten hun nummer willen behouden is het noodzakelijk dit tijdig te regelen. De bekende Vikingpunten die klanten gespaard hebben gaan ook verloren. Mobile Vikings geeft wel aan dat klanten hun prepaid tegoed nog tot en met 30 november kunnen opwaarderen, maar dan moet je het wel heel snel opmaken omdat de nieuwe provider het beltegoed niet overneemt en dit dan dus verloren gaat.

Hoe deed Mobile Vikings het in Nederland?

Zoals eerder gezegd is Mobile Vikings een dure provider voor de Nederlandse prepaid klant. De tarieven van de herlaadkaarten zijn een stuk duurder als bij bijvoorbeeld de telecomprovider Simyo. De tarieven zijn hier maarliefst 2x zo goedkoop. De acties voor de Vikings waren wel interessant. Ook het feit dat je meer tegoed kreeg bij een hoger opwaardeerbedrag was aantrekkelijk. Ondanks deze voordelen heeft de provider het niet gehaald in Nederland.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *