Written by Donat Berisha

Samsung tablet simkaart kopen?

Op zoek naar de beste simkaart voor jouw Samsung tablet? Tegenwoordig hebben velen een Samsung Galaxy Tab als tablet. Deze kun je thuis aansluiten op je WiFi-netwerk, maar velen willen ook een optie voor mobiele data voor internet buitenshuis of wanneer WiFi het niet doet. Daarom is het logisch dat je een Samsung tablet simkaart wilt aanschaffen. In dit artikel vind je alle belangrijke informatie en alle mogelijkheden!

Kan er een simkaart in een Samsung tablet?

Natuurlijk is het allereerst handig om te weten of er wel een simkaart in jouw Samsung tablet kan. Het antwoord hierop is: als jouw tablet mobiel internet ondersteunt, kan er een sim in. Dit betekent dat je een 3G of 4G (LTE) variant dient te hebben.

Heb je een Samsung Galaxy Tab Wifi, dan kun je er helaas geen simkaart in plaatsen. Deze kan alleen met WiFi-netwerken verbinding maken.

Welke simkaart voor een Samsung tablet kopen?

Ondersteunt jouw Samsung Tablet een simkaart? Top! Dan is nu nog de vraag: welke / wat voor simkaart kun je het beste kiezen? Veruit de meesten willen natuurlijk vooral internetten op hun tablet, bijvoorbeeld onderweg, op vakantie, of op reis. Hiervoor zijn er twee geschikte opties:

  • Een data only sim
  • Een herlaadkaart

Data Only Simkaart voor Samsung tablets

Internetten op je tablet: hiervoor heeft je simkaart dus alleen een dataverbinding nodig. Daarom is een data only simkaart ideaal. Deze ziet er gewoon net zoals een ‘normale simkaart’ uit. Het enige verschil is dat er geen telefoonnummer op zit. Dit is voor een tablet dan ook niet nodig. Dat maakt een data simkaart perfect geschikt voor je Samsung tablet!

Wil je een data sim kopen? Wij hebben een eigen ontwikkelde simkaart welke op basis van voordelige prepaid internetbundels werkt die 1 jaar lang geldig zijn (en kunnen worden meegenomen). Bovendien is deze sim onbeperkt houdbaar en heb je dekking in de hele EU, plus het VK, de VS, en Canada. Zie hieronder onze data only sim:

Herlaadkaart gebruiken

Een traditionele herlaadkaart is natuurlijk ook een geschikte optie. Je gebruikt dan simpelweg deze simkaart alleen voor het internet. Je betaalt niet voor belminuten en sms’jes, omdat je deze niet gebruikt met je Samsung tablet. Dit is het grote voordeel van prepaid tegenover een abonnement.

Een herlaadkaart kopen? Wij hebben gekeken wat de beste en meest voordelige opties zijn, en dit voor je opgesomd in onderstaande tabel:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Waarom een Samsung tablet simkaart gebruiken?

Wat zijn de voordelen van een simkaart voor je tablet? En waarom zou je eigenlijk een Samsung tablet met simkaart gebruiken?

  • Overal internet op je tablet
  • Je tablet kan mee naar het buitenland
  • Veiliger dan openbare en slecht beveiligde WiFi-netwerken
  • Back-up voor wanneer WiFi het niet doet (tijdelijke oplossing voor internet)
  • Geen abonnement nodig voor je Samsung tablet

Kan er een simkaart in je Samsung tablet, omdat deze mobiel internet ondersteunt? En wil je graag gebruik maken van bovenstaande voordelen? Kies dan voor een data only simkaart of herlaadkaart! Zo heb je altijd internet op je Samsung Galaxy Tab.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *