Written by Dylan de Graaff

Waar kun je een herlaadkaart kopen

Op zoek naar een herlaadkaart? Prepaid simkaarten geven vele voordelen waar niet iedereen zich bewust van is. In deze blogpost leggen wij je haarfijn uit waar je een simkaart kunt kopen en hoe je zo voordelig mogelijk uit bent!

Waar is een herlaadkaart te koop?

Een prepaid simkaart kun je gemakkelijk online bestellen. Online kun je alle informatie vinden over de providers en heb je de simkaart binnen een aantal dagen in je brievenbus. Er zijn ontzettend veel providers die herlaadkaarten aanbieden. Alle providers met elkaar vergelijken kost ontzettend veel tijd en moeite. Wij van prepaidsimkaarten.be helpen je daar graag een handje mee! Via onze website kun je gemakkelijk alle providers met elkaar vergelijken, zodat jij erachter komt welke herlaadkaart het beste bij je past!

Bestel direct je prepaid kaart hier

Hieronder zie je een overzicht van de goedkoopste simkaarten in Nederland. Vergelijk de verschillende tarieven van de providers en kom erachter welke prepaid kaart het beste werkt voor jou. U kunt direct de beste prepaid simkaart bestellen door op de oranje knop te klikken. Je bent nog maar 1 stap verwijderd van het zorgeloze leven dat een herlaadkaart jou biedt!


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB 
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,01 / MB (vanaf 1 cent per MB) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,02 / MB (vanaf 2 cent per MB) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Voordelen van een prepaid simkaart

  • geen maandelijkse abonnementskosten
  • gebruikers zijn anoniem

Als prepaid houder hoef je geen abonnement af te sluiten. Abonnementhouders betalen maandelijks, ook wanneer ze geen gebruik maken van hun belminuten. Als prepaid houder betaal je alleen bij gebruik van je telefoon.

Prepaid simkaarten kopen in de winkel

Enkele winkels in Belgie verkopen simkaarten. In de supermarkt vind je ze vaak bij de kassa. Ook is het mogelijk om hier beltegoed te kopen. Supermarkten hebben zelfs zijn eigen herlaadkaarten. Wel is het zo dat de simkaart van AH niet erg voordelig is vergeleken met de tarieven van de prepaid simkaarten van andere providers. Bij het aanschaffen van een herlaadkaart in de winkel moet je goed op de prijzen letten, deze kunnen namelijk verschillen van de prijs die online staat. Dit is niet gebruikelijk ,maar wees altijd scherp. Bekijk dus altijd eerst de prijzen voordat je naar de supermarkt gaat.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien + drie =