Written by Dylan de Graaff

Losse prepaid simkaart kopen?

Een losse prepaid simkaart kopen levert een hoop voordelen met zich mee. Door een losse herlaadkaart aan te schaffen zit je niet vast aan een abonnement en kun je veel goedkoper uit zijn. Tegenwoordig kun je op veel plekken gebruik maken van gratis internet en bellen of sms’en mensen steeds minder. Waarom zou je dan nog maandelijks gaan betalen voor een sim only abonnement? In deze blogpost leggen we jouw uit hoe je een losse herlaadkaart kunt kopen, zodat jij straks kunt profiteren van alle voordelen van een herlaadkaart.

Direct een losse prepaid simkaart kopen?

Op onze website vergelijken wij verschillende prepaid simkaarten met elkaar zodat jij het meeste voordeel haalt uit jouw prepaid simkaart. Wij hebben de perfecte simkaarten voor jouw persoonlijke situatie en levensstijl.


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen

Wat is een simkaart?

Een simkaart is niets minder dan een stukje plastic, wat ook wel bekend staat als een subscriber identity module(sim).Een simkaart is een chip met unieke gegevens van de netwerkprovider die ervoor zorgen dat een mobiel apparaat verbinding kan maken met het netwerk. Elke provider heeft verschillende simkaarten, dit zorgt ervoor dat de simkaarten van bijvoorbeeld KPN alleen met het KPN netwerk kunnen verbinden.

Voordelen van een herlaadkaart

Een prepaid kaart biedt een aantal prettig voordelen. Zo zit je met een prepaid kaart niet vast aan een abonnement en betaal je nooit teveel. Abonnementhouders betalen elke maand een x bedrag, ook wanneer ze hun telefoon niet gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld een abonnement hebt met 5 gigabyte per maand en je gebruikt maar 1 gigabyte moet je alsnog betalen voor de ongebruikte gigabytes. Een herlaadkaart laat je één keer op en je kunt er gebruik van maken tot het op is.

Mensen met een telefoon abonnement gaan regelmatig over hun bundel heen. Over je bundel gebruiken brengt extra kosten met zich mee. Deze extra kosten zijn extreem hoog. Hier hoef je niet bang voor te zijn met een herlaadkaart. Op is op met een prepaid kaart.

  • Geen vaste maandelijkse kosten
  • Geen risico om over je bundel te gaan, op is op

Simkaart abonnementen

Er bestaan ook simkaarten met een apart abonnement voor data. Hiermee heb je maandelijks een bepaalde hoeveelheid data voor een bepaalde prijs. Dit kan handig zijn wanneer je veel data gebruikt. Mobile Vikings biedt zijn gebruikers drie voordelige internetbundels van 150, 500 of 1000 MB. Dit kun je dan combineren met je herlaadkaart voor maximaal profijt.

Losse data simkaart

Een prepaid internet simkaart is een simkaart waarmee je alleen gebruik kunt maken van het internet. Deze simkaart bieden wij op onze website aan en bestaat uit twee varianten namelijk:

  • Europa Internet
  • Wereld Internet

Met een internet simkaart kun je data gebruiken in heel europa, of zelfs over de hele wereld. De kosten van roaming in het buitenland zijn ontzettend duur. Door een data sim te gebruiken ben je een stuk goedkoper uit.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *