Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Waar kan ik een herlaadkaart kopen?

Ben je op zoek naar een (nieuwe) herlaadkaart? Die zijn gelukkig volop te koop. Op de vraag: “Waar kan ik een herlaadkaart kopen?” kunnen we dan ook kort zijn. Dit kan voornamelijk op internet, maar daarnaast ook in de vele Telecomwinkels en bij grote supermarkten, zoals Carrefour. Waar koop je een herlaadkaart het goedkoopst en waar vind je de beste? Dat lees je hieronder.

Waar kan ik het beste een herlaadkaart kopen?

Hierboven heb je al kunnen lezen dat een herlaadkaart op veel plaatsen te koop is. Toch doe je er verstandig aan om de keuze voor je herlaadkaart weloverwogen te maken. Een herlaadkaart kost namelijk nooit zoveel geld, dus wat dat betreft maakt het niet veel uit waar je je prepaid simkaart koopt. De kosten die je maakt zitten hem vooral in de tarieven die je provider rekent. Om een goede keuze te maken zul je je vooraf goed moeten inlezen in de verschillende providers, bundels en tarieven

Weet je bijvoorbeeld al of je voor een herlaadkaart kiest of voor een vast abonnement? En als je dan voor de herlaadkaart kiest, voor welke provider kies je dan? Providers hebben een uiteenlopend aanbod, gebaseerd op de maandelijkse bundels en de verschillen in prijs voor verschillende diensten. Je kunt veel geld besparen als je kiest voor een provider / herlaadkaart die goedkope tarieven rekent voor de dienst waar jij voornamelijk gebruik van maakt. Daarnaast zul je de keuze moeten maken of je voor een maandelijkse bundel wilt kiezen, of tegen standaard tarieven wilt afrekenen. De meeste informatie hierover verkrijg je via het internet, zoals websites van de providers en vergelijkingssite.

Koop je herlaadkaart via een vergelijkingssite

Op de vraag waar kan ik een herlaadkaart kopen, zeggen wij: Het beste via een vergelijkingssite. Vergelijkingssites doen namelijk al veel werk voor je. Wij hebben namelijk de tarieven van verschillende providers van herlaadkaarten vergeleken voor je op een rijtje gezet. Daarnaast schrijven we regelmatig blogjes over de ins & outs van de herlaadkaart. Hier lees je bijvoorbeeld welke herlaadkaart het beste is voor welke situatie etc.

Daarnaast zijn vergelijkingssites objectiever dan de website van een bepaalde provider. Een provider prijst haar eigen dienst natuurlijk aan als (één van) de beste. Logisch, maar niet altijd even eerlijk. Op een vergelijkingssite is hier geen sprake van. Hier staan alle prepaid tarieven onder elkaar, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Waar koop je de goedkoopste herlaadkaart?

De goedkoopste herlaadkaart koop je uiteindelijk ook via een vergelijkingssite. De prijzen zijn hetzelfde als wanneer je rechtstreeks je herlaadkaart koopt bij de provider, maar omdat de kans groter is dat je een simkaart koopt waarvan de tarieven goed bij je passen, kun je uiteindelijk veel geld besparen.

Waar kan ik een herlaadkaart kopen?
2 (40%) 3 beoordelingen

2 thoughts on “Waar kan ik een herlaadkaart kopen?

 1. Ik kan mijn niet bellen en sturen ik heb via de winkel een kassetictkt en da sta een code op dat ik moet in voeren om te herladen maar hoe moet ik dat doen

  1. Beste Audrey,

   Helaas hebben we geen inzicht in welke herlaadkaart jij hebt aangeschaft en om welke provider het gaat.
   Je kunt het beste je provider even contacteren via hun klantenservice.
   Veel succes!

   Met vriendelijke groet,
   Team PrepaidSimkaarten.BE

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =