Written by Donat Berisha

1 maand onbeperkt internet met prepaid

Heb je voor precies 1 maand onbeperkt data nodig, en ben je op zoek naar een prepaid oplossing? Dat is mogelijk! Er zijn een aantal manieren om via prepaid tijdelijk onbeperkt te internetten. In dit artikel lees je welke manieren dit zijn, hoe je met deze manieren onbeperkt kunt internetten, en wat de voordelen van 1 maand onbeperkt internet met prepaid zijn. Lees snel verder!

Is onbeperkt internetten met prepaid eigenlijk wel mogelijk?

Hoewel je misschien zou zeggen dat onbeperkt internetten met prepaid niet kan omdat je vooraf tevoren opwaardeert, bestaat onbeperkt prepaid internet zeker! Er zijn zelfs verschillende manieren om met een prepaid oplossing onbeperkt data te gebruiken. Zo kan dit bijvoorbeeld via je prepaid provider, maar ook door een MiFi-router met onbeperkt internet te huren. Meer over beide oplossingen voor één maand lees je hieronder.

1 maand onbeperkt internet prepaid

Wil je specifiek één maand gebruik maken van onbeperkt data, dan heb je twee mogelijkheden:

 1. Een lage snelheid internetbundel van een prepaid provider
 2. Een MiFi-router huren voor tijdelijk onbeperkt internet.

Hieronder worden beide mogelijkheden toegelicht!

Prepaid internetbundel met lage snelheid

Meerdere bieden onbeperkt prepaid internet via een ‘lage snelheid bundel’ aan. Hiermee heb je 1 maand lang prepaid onbeperkt internet, maar wel met een lage snelheid (meestal 128 Kbps). Dit is vooral geschikt om mee te Whatsappen, je e-mail te checken, navigatie, en andere eenvoudigere internet apps of websites.

Natuurlijk heb je wel een prepaid simkaart nodig om een internetbundel te activeren. Bekijk onze homepage voor de beste prepaid simkaarten.

MiFi-router voor tijdelijk onbeperkt internet

Wij hebben een unieke oplossing voor tijdelijk onbeperkt internet met prepaid. Je kunt bij ons namelijk een MiFi-router huren, waarmee je voor een periode die je zelf instelt direct in heel Nederland onbeperkt kunt internetten. Deze mogelijkheid is nog niet beschikbaar voor in België.

Hieronder leggen we in 6 stappen uit hoe je hiervoor kiest:

 1. Bezoek onze pagina ‘MiFi huren voor tijdelijk internet
 2. Klik op de zwarte knop met de tekst ‘Bereken prijs’
 3. Stel je gewenste periode in. Je wilt waarschijnlijk prepaid onbeperkt internet voor 1 maand, dus stel op basis daarvan je Startdatum en Einddatum in.
 4. Klik op ‘Verder’.
 5. Je ziet het product LTE Modem Unlimited (Onbeperkt internet). Klik op ‘Kies dit product’.
 6. Vervolgens kun je eventueel nog een aantal extra’s kiezen, je gegevens invoeren en direct betalen.

Met deze oplossing heb je voor 3 euro per dag onbeperkt snel prepaid internet. Er is dus geen sprake van een lage snelheid zoals met de andere oplossing: je maakt gebruik van snel 4G prepaid internet.

Waarom prepaid onbeperkt internet 1 maand?

De meeste prepaid bundels gelden voor één maand. Zelf kiest men dan ook vaak voor een tijdelijke oplossing van 1 maand. Dit zijn de voordelen van (& redenen om) 1 maand onbeperkt internet met prepaid (te gebruiken):

 • Velen moeten precies 1 maand overbruggen en hebben voor deze exacte periode een tijdelijke oplossing nodig. Dit kan bijvoorbeeld thuis, maar ook op kantoor of een andere locatie zijn.
 • Je hoeft geen abonnement af te sluiten om gebruik te kunnen maken van onbeperkt data voor een periode van één maand.
 • Kies je voor een prepaid simkaart van een provider, dan is je bundel meestal ook binnen de EU gewoon geldig.
 • Je gaat nooit over je bundel heen, waardoor je zorgeloos kunt internetten.
 • Door gebruik te maken van een MiFi-router, of je prepaid simkaart in een MiFi-router te plaatsen, kun je op meerdere apparaten onbeperkt prepaid data gebruiken.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *