Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

3 in 1 simkaart

Tegenwoordig zijn er veel verschillende smartphones in verschillende vormen, waarbij de bijbehorende simkaarten ook verschillende formaten hebben. Een 3-in-1 simkaart, ook wel universele simkaart genoemd, bestaat uit de normale-, micro- en nano simkaart. De 3-in-1 simkaart is een kaarthouder waar je de normale-,micro- en nano simkaart eenvoudig uit kunt drukken.

In welke telefoon komt welk simkaart formaat voor?

De normale simkaart komt vooral voor bij oude toestellen en modellen. Bij de iPhone 4, iPhone 4S, en wat nieuwere Android en Windows smartphones gaat een micro simkaart. De nano simkaart is ontworpen voor de nieuwste smartphones zoals; iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6+; Nokia Lumia 1520, 930; Moto X; HTC One M8, M9, Mini 2; Sony Xperia Z3;

Voordelen

Het voordeel van een 3-in-1 simkaart is dat je van tevoren niet hoeft te weten welke soort simkaart je nodig hebt. Het is dan ook niet meer nodig om naar de winkel te gaan om de simkaart te laten knippen, wanneer je de micro- of de nano simkaart nodig hebt. Daarnaast is de 3-in-1 simkaart erg handig wanneer je van smartphone verandert, op deze manier hoef je niet opnieuw een nieuwe simkaart aan te vragen met het juiste formaat voor je nieuwe smartphone.

Let er wel op dat in sommige gevallen, wanneer de simkaart tot de nano simkaart is uitgedrukt, het niet meer mogelijk is om de normale of micro formaat simkaart terug te klikken. Mocht je wel per ongeluk de nano (kleinste) simkaart hebben uitgedrukt, dan kun je een simkaart adapter bestellen.

Providers die een GRATIS 3-in-1 simkaart aanbieden:

ProviderBellenSMSMB  
Orange€0,30 €0,12€0,50 Bestellen
Base€0,30€0,15€0,50 Bestellen

Conclusie

Als je een simkaart wilt bestellen, maar je weet nog niet welke telefoon je hierbij wilt dan is het verstandig om te kiezen voor een 3 in 1 simkaart. Heb je een simkaart nodig voor je (nieuwe) toestel dan kun je er gemakkelijk zelf achterkomen welk formaat simkaart je nodig hebt en maakt het niet uit dat je bij een provider, zoals Lycamobile, bij de bestelling het formaat simkaart nodig hebt. Het voordeel blijft wel dat je het formaat van de simkaart altijd nog kunt aanpassen, door de simkaart te knippen of door een adapter te gebruiken.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + zeven =