Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Base biedt oplossing klanten Aldi Talk

Provider Aldi Talk heeft de procedure rondom de registratieplicht niet rond kunnen krijgen, waardoor de provider heeft besloten te stoppen met het hele prepaid aanbod. Heel jammer, want Aldi Talk was een betrouwbare provider welke lage tarieven bood voor de occasionele gebruiker. Dit was vooral voordelig voor klanten die niet vaak gebruik maken van hun mobiele telefoon. Aldi Talk stopt, maar Base biedt de oplossing.

Base biedt aantrekkelijke oplossing voor de klanten van Aldi Talk

Klanten van Aldi Talk kunnen overstappen naar Base voor 6 juni. Dat is één dag voor de ingang van de nieuwe wet dat iedere prepaid gebruiker geregistreerd moet zijn. Mensen die nu nog klant zijn van Aldi kunnen overstappen naar Base, maar hebben natuurlijk ook de keuze uit de andere providers. Bij het overstappen zijn de volgende zaken belangrijk om rekening mee te houden:

  • Kan ik mijn nummer behouden?
  • Kan ik mijn beltegoed meenemen?

Doordat Base een uitzondering heeft gemaakt voor klanten die in deze periode overstappen, kun je zowel je nummer als je beltegoed meenemen naar deze provider.

Overstappen naar Base

Base heeft het initiatief genomen om klanten van onder andere Aldi Talk op een goede manier op te vangen. In eerste instantie werd er namelijk over gesproken dat je je beltegoed kwijt raakt wanneer je overstapt naar een andere provider. Base zorgt ervoor dat je je beltegoed kunt meenemen als je van Aldi Talk (geldt ook voor Simyo en Mobile World) overstapt. Je ontvangt minimaal €15,- op je herlaadkaart als je via een Base-boetiek overstapt. Abonnees krijgen het tegoed wat nog op de oude simkaart staat op hun rekening gestort. Voor overstappen naar Base klik je hier.

Overstappen naar een andere provider

Heb je geen interesse in dit aanbod? Bijvoorbeeld omdat Base niet bij jouw gebruik past of omdat je toch geen beltegoed meer op je Aldi Talk simkaart hebt staan? Dan heb je de keuze uit alle andere prepaid kaarten. Orange is bijvoorbeeld een zeer goedkope provider voor de herlaadkaart, met een tarief van slechts €0,10 per MB, SMS of belminuut. Als je voornamelijk gebruik maakt van internet raden wij je een herlaadkaart van Mobile Vikings aan. Bekijk alle providers op onze homepage.

3/5 - (2 stemmen)

One thought on “Base biedt oplossing klanten Aldi Talk

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *