Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Orange vindt middenweg tussen prepaid en abonnement

Orange is op het idee gekomen om een compleet nieuw aanbod binnen mobiele telefonie te introduceren: Een vorm die prepaid en abonnement met elkaar combineert. Het betreft namelijk wel een bepaald abonnement met een vast aantal MB’s, belminuten en sms’jes, maar wanneer dit op is, is het ook op en kun je geen gebruik meer maken van mobiele diensten. Grip op je kosten dus, zoals we dit kennen van de prepaid simkaart.

Nieuwe abonnementen van Orange

Orange lanceert twee nieuwe abonnementen onder de namen Kolibrie Zen en Dolfijn Zen. Met deze nieuwe serie abonnementen onderscheidt Orange zich van het standaard aanbod. Je hebt namelijk wel voor een zeer voordelig tarief een bepaald tegoed, waardoor je goedkoper uit bent dan prepaid, maar wanneer dit tegoed op is zul je niet meer kunnen bellen, sms’en of internetten. Dit komt vervolgens overeen met prepaid.

De Zen-abonnementen van Orange

Momenteel zijn er twee Zen-abonnementen beschikbaar:

  1. Kolibrie Zen: 90 minuten, 100 MB internet en onbeperkt SMS voor €8,- per maand.
  2. Dolfijn Zen: 150 minuten, 1,5 GB internet en onbeperkt SMS voor €15,- per maand

Deze ZEN-abonnement zijn ook te combineren met de aankoop van een mobiele telefoon.

Orange is natuurlijk een servicegerichte provider en laat je daarom niet zomaar zitten zonder tegoed. Daarom kun tegoed bijkopen, wanneer je een bepaalde maand tekort hebt aan je abonnement.
Bundels die je kunt bijkopen zijn in de vorm van belwaarde en surfvolume. Je kunt kiezen voor de volgende bedragen:

  • €5,-
  • €10,-
  • €15,-
  • €20,-
  • €50,-

Nieuwe abonnementen van Orange de goedkoopste optie?

Of deze nieuwe abonnementen voor jou goedkoper zijn dan een prepaid aansluiting of een ‘standaard’ abonnement, dat zul je zelf moeten vergelijken. Dit is helemaal afhankelijk van jouw telefoongedrag en daarom is het hiervoor handig om te weten wat jij ongeveer in een maand gebruikt aan SMS, belminuten en MB’s. Ben je geen grootverbruiker? Dan is prepaid van Orange misschien een goede optie. Orange biedt namelijk de goedkoopste prepaid simkaart met slechts €0,10 per MB, belminuut of SMS.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *