Written by Donat Berisha

Beste Nederlandse prepaid provider van 2021

Ieder jaar doen we met onze Nederlandse prepaid portaal PrepaidSimkaarten.nl, in samenwerking met PrepaidSimkaart.net, onderzoek naar de beste Nederlandse prepaid provider van het jaar. Op basis van dit onderzoek is Simyo verkozen tot de ‘Beste Prepaid Provider van 2021-2022’. Lees hier meer over deze uitslag!

Waarom is Simyo de beste Nederlandse prepaid provider van 2021-2022?

Voor de verkiezing van 2021-2022 is er gebruik gemaakt van 33 beoordelingscriteria om te bepalen welke aanbieder de beste prepaid provider is. Simyo heeft zich voornamelijk op drie punten weten te onderscheiden:

  1. Prepaid eSIM: Simyo is momenteel de enige prepaid eSIM aanbieder in Nederland.
  2. Poll op websites: Ook de consument heeft het vaakst voor Simyo als beste prepaid provider van 2021 gekozen.
  3. Klantenservice: Uit het onderzoek blijkt dat Simyo de beste klantenservice in Nederland heeft.

Beste Nederlandse prepaid provider

Met ons portaal PrepaidSimkaarten.nl doen we jaarlijks onderzoek naar de beste Nederlandse prepaid provider. Een van de belangrijkste redenen hiervan is omdat er in Nederland nog altijd veel concurrentie is wanneer het aankomt op prepaid. Met de verkiezing geven we de consument meer inzicht in prepaid providers, waardoor de consument een betere beslissing kan maken.

Bovendien krijgen prepaid aanbieders met de verkiezing jaarlijks een kans om in te zien hoe ze ervoor staan, wat ze kunnen verbeteren, en hoe ze zich vergelijken met andere providers.

Ook wordt er ieder jaar een poll getoond op PrepaidSimkaart.net en PrepaidSimkaarten.nl. Deze poll geeft de consument een kans op invloed te hebben op de uitslag, aangezien iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete prepaid provider van het jaar.

Top 3 beste providers van 2021

Hieronder is de top 3 Nederlandse prepaid providers van dit jaar te zien:

  1. Simyo – 228 punten
  2. KPN – 203 punten
  3. Vodafone – 201 punten

Meer over de uitslag ‘Beste Prepaid Provider 2021-2022’

Wil je meer over de uitslag weten? Lees ons artikel ‘Simyo is de Beste Prepaid Provider van 2021-2022’ op onze Nederlandse website voor meer informatie.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + dertien =