Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Beste sim / herlaadkaart van België

Een prepaid simkaart, of herlaadkaart zoals we dat in België ook wel noemen, is de beste manier om controle te houden over je telefoonkosten. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en dit tegen voordelige tarieven! De beste sim van België is, is volgens ons onderzoek Mobile Vikings, maar dit blijft afhankelijk van jouw telefoongedrag en wensen. We leggen je uit waarop deze keuze gebaseerd is en hoe jij de beste simkaart / provider vindt!

Top 3 beste simkaarten in België

Volgens ons is de Mobile Vikings veruit de beste voor de meeste prepaid gebruikers in België. Omdat dit afhankelijk is van hoe jij je telefoon gebruikt, hebben wij hieronder meerdere opties verzameld:

De beste sim’s van België:

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB 
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

De beste simkaart: Mobile Vikings

Als we kijken naar de goedkope tarieven en het grote aanbod van bundels bij prepaid providers, beoordelen wij de simkaart Mobile Vikings tot de beste van België. Dit blijft echter afhankelijk van hoe jij je prepaid simkaart gebruikt, maar een slechte keuze is het (bijna) nooit!

✓ Slechts €0,12 per minuut
✓ Optie voor 0,7 cent per MB! Erg goedkoop!
✓ Je belwaarde is een jaar geldig
✓ Ruil je herlaad tegoed in tegen supervoordelige bundels
✓ Switch tussen meerdere simkaart vormen voor jouw persoonlijke situatie!

Je belwaarde kun je omzetten in een bepaalde prepaid bundel. Omgerekend betaal je altijd slechts het aangegeven tarief per MB, SMS of belminuut. Super voordelig dus! Je belwaarde is een jaar geldig, dus je hoeft deze bundels niet in 1 maand op te maken, wat wel zo is bij een mobiel abonnement. Terwijl je wel kunt profiteren van de goedkope tarieven!

Mobile Vikings heeft nog andere tariefplannen die aantrekkelijk zijn. Nieuwsgierig? Bekijk ze op onze homepage, in de tabel met de goedkoopste prepaid simkaarten

Welke sim is voor mij het beste?

Om de beste simkaart te kiezen, zul je moeten kijken naar wat voor telefoongebruiker jij bent. De volgende punten zijn hierbij belangrijk:

  • Welke mobiele diensten wil ik (voornamelijk) gebruiken?
  • Hoe vaak gebruik ik mijn mobiele telefoon in een maand?
  • Welke bundels passen bij mij?

Welke diensten wil ik gebruiken?

Dit is belangrijk om te weten, zodat je bijvoorbeeld geen bundels afneemt van een dienst die je niet gebruikt. Over het algemeen zijn bellen en internetten de meest gebruikte diensten. SMS’en wordt een stuk minder gebruikt. Maak je veel gebruik van internet? Dan is het dus rendabel om een simkaart te kiezen van een provider die de goedkoopste internet MB’s aanbiedt.

Hoe vaak gebruik ik mijn mobiele telefoon?

Gebruik jij 100 MB op een dag of slechts 5? Dat maakt het verschil om te beoordelen of je het beste kunt gaan voor bepaalde bundels of gaat afrekenen tegen tarieven voor losse diensten.

Welke bundels passen bij mij?

Bij de meeste providers kun je het bedrag dat je op je simkaart herlaadt, direct omzetten in een bepaald tegoed. Vaak geldt: “Hoe duurder / groter de bundel, hoe goedkoper de tarieven per losse dienst zijn”.

3.3/5 - (13 stemmen)

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 2 =