Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Mobile Vikings introduceert flexibele abonnementen

Providers willen de klant steeds beter tegemoet komen in hun wensen. Dit uit zich in het feit dat er steeds meer varianten komt op de standaard prepaid simkaart en de sim only abonnementen. De nieuwste vorm zijn momenteel de flexibele abonnementen van Mobile Vikings, welke vorige week geïntroduceerd zijn op de markt.

De flexibele abonnementen van Mobile Vikings hebben iets weg van de prepaid simkaart, namelijk dat je zelf kan kiezen waaraan je je maandelijkse tegoed uitgeeft. Daarnaast heeft deze vorm van abonnementen ook wat weg van de sim only: Je kiest namelijk voor een vast maandbedrag dat je iedere maand betaald en kan uitgeven aan sms, belminuten of datategoed.

De flexibele abonnementen, het zit zo

De abonnementen van Mobile Vikings zien er als volgt uit: Je kiest een vast maandelijks bedrag en vervolgens kun je iedere maand opnieuw kiezen of je voor voornamelijk belminuten of vooral MB’s kiest. Hiervoor combineer je een databundel met een belbundel:

Kies je dataPrijsKies je belminutenPrijs
1 GB€8,-50 minuten€2,-
2 GB€10,-150 minuten€5,-
4 GB€13,-300 minuten€7,-
8 GB€20,-600 minuten€14,-

Kies je bijvoorbeeld maandelijks voor een bedrag €15,- dan kun je dit bijvoorbeeld invullen door te kiezen voor een belfocus met 1GB data in combinatie met 300 belminuten, of je kiest voor een datafocus waarbij je gaat voor 4GB data in combinatie met 50 belminuten.
Op de manier zijn er veel verschillende flexibele abonnementen mogelijk.

Sms’en doe je bij deze abonnementen altijd onbeperkt! Daarnaast is ook het Vikingvoordeel hier van toepassing.

Bij Mobile Vikings kies je voor focus

Mobile Vikings legt hierbij de nadruk op een flexibel systeem, waarbij je zelf kunt kiezen voor een bepaalde focus. Eerder deed de provider dit ook al met de prepaid simkaart. Wanneer je een bepaald bedrag herlaad kan je ook kiezen voor een bepaalde focus, om dit aan uit te geven.

Vul je deze focus tactisch voor jezelf in, dan kan dit een hele goedkope optie zijn voor telefoneren en internetten. Klinkt het aantrekkelijk? Neem dan eens een kijkje bij deze zogenoemde prepaid abonnementen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *