Written by Donat Berisha

Camera & Beveiligingscamera Simkaart

Heb je interesse in een herlaadkaart/data simkaart voor je camera? Het is steeds gebruikelijker om een simkaart aan te schaffen voor in je camera. Vooral voor beveiligingscamera’s is dit interessant, onder andere voor live beelden. Daarvoor hebben wij een geschikte optie: de prepaid data sim! Onze prepaid data simkaart is een geschikte camera & beveiligingscamera simkaart. Lees verder voor meer informatie!

Prepaid data sim als (beveiligings)camera simkaart

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor een simkaart in je camera is het van belang dat je hiermee live beelden kunt meekijken. De beste oplossing hiervoor is een simkaart die werkt op basis van data. Je hebt namelijk geen belminuten en sms’jes nodig.

Daarom is onze prepaid data sim de meest geschikt optie. Wij hebben een data simkaart voor zowel Europa als Wereldwijd. Als je de simkaart binnen Europa gaat gebruiken, is de Europese data sim geschikt. Voor landen buiten Europa is onze Wereld simkaart geschikt. Klik hieronder op een van de twee data simkaarten en bestel direct!

Waarom onze prepaid data sim voor jouw (beveiligings)camera?

Om meerdere redenen is het verstandig om voor onze prepaid data simkaart te kiezen. We sommen het hieronder op:

  • De prepaid data sim is de meest voordelige optie om live mee te kijken op je 2G/3G/4G (beveiligings)camera en beelden terug te kijken.
  • Je hebt alleen data nodig en geen belminuten & sms’jes. Hier betaal je dus ook niet voor, wat kosten bespaart.
  • Je zit niet vast aan een abonnement met onze prepaid data simkaart.
  • Het tegoed is 1 jaar geldig, je kunt tegoed onbeperkt meenemen door minimaal 1 keer per jaar op te waarderen
  • Onze data simkaart is onbeperkt geldig!

Beveiligingscamera simkaart: Verbruik

Natuurlijk is het interessant om te weten wat het verbruik van de data only beveiligingscamera simkaart is. Dit hangt echter van meerdere factoren af. Wij zitten ze hieronder op een rijtje:

  • Mate van gebruik
  • Resolutie
  • Beeldcompressie
  • Framerates
  • Bitrates

Zoals hierboven te zien zijn er dus meerdere factoren die van invloed zijn op het verbruik van een camera simkaart. Een van de manieren om minder data te verbruiken, is door voor een lagere framerate te kiezen. Het is prima om voor een framerate van 20 fps (frame per seconds) te kiezen, in plaats van 30 fps. Een lagere bitrate zorgt ook voor minder dataverbruik, maar ook voor een lagere beeldkwaliteit.

Wij gaan uit van een verbruik van 2,5 Mbps (oftewel, 2500 Kbps) bij een 720p (beveiligings)camera.

3G/4G simkaart voor je camera?

De meesten zijn op zoek naar een 3G/4G simkaart voor hun beveiligingscamera. Onze prepaid data sim is zowel geschikt voor 4G als voor 3G en zelfs 2G & werkt dus gewoon als 3G/4G simkaart voor een camera. Dit betekent ook dat je flexibel bent in het gebruik van de simkaart, als je deze bijvoorbeeld op een later moment wilt gaan gebruiken met een 2G of 3G-apparaat.

Gebruik (beveiligings)camera simkaart in het buitenland

Wil jij jouw camera & simkaart niet in België, maar in het buitenland gebruiken? Dat is met onze prepaid data sim helemaal geen probleem. Wordt de simkaart bijvoorbeeld in Frankrijk gebruikt? Kies dan voor de Europese simkaart. Al wordt de simkaart in een land buiten Europa gebruikt, zoals Thailand of Marokko, dan is de Wereld simkaart geschikt.

Heb je nog vragen of wil je meer uitleg over een simkaart voor jouw beveiligingscamera? Laat het weten in een comment of neem contact met ons op!

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × vijf =