Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar Duitsland

Er is eigenlijk altijd wel belverkeer tussen België en Duitsland. Dit komt doordat Duitsland natuurlijk een buurland is, waardoor er veel zakelijke en privé relaties aanwezig zijn. Doordat er zoveel belverkeer is, is men vaak op zoek naar een mogelijkheid voor goedkoop bellen naar Duitsland.

Daarom gaan we goedkoop naar Duitsland bellen verder bespreken in dit artikel en geven we een geschikte optie. Ook beschrijven we of er ergens rekening mee gehouden moet worden bij het bellen naar Duitsland.

Goedkoop naar Duitsland bellen

Wil je direct de beste optie voor het goedkoop bellen naar Duitsland? Wij hebben de meest geschikte prepaid optie gevonden. Deze zie je hieronder. Klik op de bestelknop voor meer informatie en om direct te bestellen.

ProviderBellen / SMS naar DuitslandStarttariefBestellen
Mobile Vikings€ 0,22 / € 0,071e minuutBestellen

Tarieven: Bellen naar Duitsland

We hebben in bovenstaande tabel een voordelige prepaid optie voor het bellen naar Duitsland getoond. Naast de beltarieven zijn ook de SMS-tarieven te zien. Zoals te zien betaal je bij Mobile Vikings per minuut 22 cent voor het bellen naar Duitsland. Dit is in verhouding met de meeste andere prepaid providers relatief goedkoop. Wil je ook SMS’en? Voor het versturen van een SMS naar Duitsland betaal je 7 cent.

Waarom goedkoop naar Duitsland bellen met mobiel?

Veel Belgen hebben op de een of andere manier een relatie met Duitsland. Dit kan een privé relatie zijn (zoals familie, vrienden of kennissen) en/of een zakelijke relatie. Aangezien er veel tussen de twee landen gebeld wordt, is het verstandig dat de kosten zo laag mogelijk blijven.

Goedkoop naar Duitsland bellen met mobiel is aangeraden omdat de vaste telefoon steeds minder populair wordt. Het is makkelijker en efficiënter om te bellen (en sms’en) met je mobiel.

Zijn er extra kosten bij het prepaid bellen naar Duitsland?

We hebben in dit artikel een goedkope optie gegeven voor het prepaid bellen naar Duitsland. Zijn er eigenlijk extra kosten?

Aangezien Duitsland een ‘zone 1’ land is (wat meestal inhoudt: land binnen de EU), betaal je vaak geen extra kosten voor het prepaid bellen. Zo is dat bij Mobile Vikings ook het geval. Zolang je dus genoeg prepaid saldo hebt, kun je gewoon met de bovengenoemde tarieven bellen (zonder extra kosten).

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *