Written by Donat Berisha

Prepaid internet voor je mobiel?

Vandaag de dag is prepaid internet nog altijd populair. Sterker nog: velen kopen tegenwoordig een specifieke prepaid data kaart om alleen mee te kunnen internetten. Dat betekent dat het nog altijd interessant is om voor prepaid internet te kiezen.

De meesten willen prepaid data voor hun mobiel. Zo kunnen ze overal en altijd internetten. Ben jij daar een van? Lees in deze blog dan meer over prepaid internet voor mobiel en bekijk de beste mogelijkheden!

Op welke manier kan je prepaid internetten op je mobiel?

Wanneer je op zoek bent naar manieren voor het prepaid internetten op je mobiel, zul je merken dat er een aantal mogelijkheden zijn. Zo zou je allereerst natuurlijk een herlaadkaart kunnen aanschaffen. Hiermee kun je vervolgens volgens de tarieven van de provider waar je voor kiest prepaid internetten op je mobiel. Een andere mogelijkheid is om voor een prepaid databundel te kiezen. Verder kun je met een prepaid data simkaart ook voor data only kiezen.

Alle bovenstaande mogelijkheden voor prepaid internet worden hieronder beschreven.

Voordeligste optie: Prepaid data simkaart

Ben je alleen op zoek naar prepaid internet voor mobiel? Dan is onze prepaid data simkaart ongetwijfeld de goedkoopste optie. De tarieven hangen af met hoeveel je data je opwaardeert. Zo kost 5 GB prepaid data slechts 35 euro, waardoor je 0,7 cent (minder dan 1 cent!) per MB betaalt.

Dit is dan ook de beste optie wanneer je op je mobiel prepaid wilt internetten en geen behoefte hebt aan bellen en sms’en of hier alternatieven voor hebt. De data sim heeft dan ook geen telefoonnummer. Klik hier voor meer informatie over onze prepaid data simkaart of klik hieronder direct op een van de twee producten (kaart voor binnen Europa of wereldwijd?).

Herlaadkaart

Wil je gebruik maken van alle prepaid diensten (internetten, bellen en sms’en) & volledige controle over je kosten en niet vastzitten aan een bundel? Dan is het kiezen voor een herlaadkaart geschikt. Dit is dan ook de meest eenvoudige keuze: koop een herlaadkaart en maak gebruik van het tegoed. Is het tegoed op? Dan kun je opwaarderen!

Bekijk hieronder de beste herlaadkaarten.


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Prepaid internetbundel

Indien je een herlaadkaart van een provider en een telefoonnummer wilt, dan kun je ook voor een prepaid internetbundel kiezen. Bij Mobile Vikings kies je bij prepaid al automatisch voor een bundel. Hier zit dus ook prepaid data in verwerkt. Heb je hier interesse in, dan kun je bovenstaande tabel (die bij ‘Herlaadkaart’ staat) gebruiken.

Waarom kiezen voor prepaid internet voor je mobiel?

Wat zijn de redenen om voor prepaid internet op je mobiel te kiezen?

  • Ben je niet zo een grootverbruiker? Dan is het voor sommigen fijner om voor prepaid internet te kiezen in plaats van een abonnement.
  • Senioren verkiezen prepaid vaak nog boven een abonnement. Het is voor ouderen dan fijn om prepaid internet voor mobiel te kunnen gebruiken.
  • Met prepaid internet heb je meer controle over je kosten in vergelijking met een abonnement voor je mobiel.
  • Je gaat met prepaid nooit over je internetbundel heen.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *