Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar Nederland

We hebben in België veel contact met Nederlanders. Niet alleen hebben we daar vaak familie zitten, ook wonen Belgen (tijdelijk) in Nederland. Daarnaast hebben sommigen daar vrienden, kennissen en/of collega’s zitten.

Al met al is er dus voldoende belcontact tussen België in Nederland. Daarom wordt er wel eens gevraagd: Goedkoop bellen naar Nederland, is het mogelijk? Jazeker! Je vindt hier de goedkoopste prepaid mogelijkheid. Lees snel verder!

Goedkoop naar Nederland bellen

Indien je goedkoop wilt bellen naar Nederland, is het natuurlijk interessant om te weten wat de tarieven zijn. Wij hebben dit voor je uitgezocht en zijn op een voordelige provider uitgekomen. Zie hieronder de beste optie voor goedkoop prepaid bellen (en sms’en) naar Nederland. Direct bestellen? Dat kan met de bestelknop!

ProviderBellen / SMS naar NederlandStarttariefBestellen
Mobile Vikings€ 0,22 / € 0,071e minuutBestellen

Tarieven voor het bellen naar Nederland

De prepaid tarieven in bovenstaande tabel gelden per belminuut en per SMS. Bij Mobile Vikings betaal je dus slechts € 0,22 per belminuut en € 0,07 per SMS.

Waarom prepaid bellen?

Het fijne aan bellen met een herlaadkaart naar het buitenland is dat er bij provider Mobile Vikings vooral binnen Europa nog steeds lage tarieven gelden. Daarnaast zit je met prepaid bellen niet vast aan een abonnement en heb je dus meer controle over je kosten.

Bovendien gebruiken sommigen prepaid op hun tweede telefoon. Dat maakt contact met het buitenland net even wat eenvoudiger dan wanneer je hier een abonnement voor afsluit.

Voor wie is voordelig bellen naar Nederland geschikt?

Vooral wanneer je familie, vrienden, kennissen of collega’s in Nederland hebt zitten is het voordelig bellen naar Nederland met prepaid geschikt. Je kunt zelf bepalen wanneer je opwaardeert en bent nu bekend met de tarieven, waardoor je meer overzicht over je kosten hebt.

Verder is goedkoop bellen naar Nederland ook geschikt voor mensen die niet willen vastzitten aan een abonnement en liever voor de vrijheid van prepaid kiezen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *