Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Goedkoop prepaid bellen en internet

In dit bericht geven wij advies over welke providers goedkoop prepaid bellen met internet aanbieden. De meeste mensen met een herlaadkaart bellen niet heel veel, of willen dit op de goedkoopste manier doen. Er wordt tegenwoordig veel meer gebruik gemaakt van mobiel internet en als je geen gebruik maakt van wifi dan wil je dit natuurlijk op de voordeligste manier doen. Wat zijn de mogelijkheden voor prepaid klanten? Uit ervaring van onze bezoekers wij dat prepaid gebruikers nergens aan vast willen zitten, het liefste per dag willen bepalen hoeveel zij gebruiken en vooral niet voor verassingen willen komen te staan. Op basis van deze informatie hebben wij de onderstaande top 3 samengesteld.

1. Mobile Vikings
Mobile Vikings heeft een leuk aanbod, maar heeft wel een iets andere insteek dan de meeste providers in België. Op de eerste plaats kies je er namelijk voor of je meer belt of meer surft. Vervolgens kies je de herlaadkaart die het beste bij jouw gebruik past. Leg je de focus op het bellen dan ontvang je voor €15,- per maand, 2GB, 2000 sms’jes en 100 minuten. Je betaalt hierbij €0,15 per minuut. Kies je voor meer data dan ontvang je voor ditzelfde bedrag 4GB (het dubbele aan data), 2000 sms’jes en 50 minuten. Maar betaal je per minuut €0,30 in plaats van €0,15.

2. Orange
Bij Orange kun je kiezen voor de herlaadkaart Tempo Touch. Hierbij ontvang je voor €15,- per maand 1GB. De bonus hierbij, is op het moment van schrijven, onbeperkt sms’en en 500 MB voor Facebook en Twitter. €15,- staat gelijk aan 60 minuten bellen per maand, geven zij aan op de website. Je betaalt €0,25 p/m, €0,12 per sms en €0,50 per MB.

3. Base
Bij Base maakt elke klant gebruik van het 4G netwerk. Voor een bedrag van €15,- krijg je 120 minuten, 1000 sms’jes en 500MB. Herlaad je online dan ontvang je nog eens 250MB cadeau. De tarieven zijn; €0,30 p/m, €0,12 per sms en €0,50 per MB.

Tot slot

Prepaid herlaadkaarten van Belgische providers lijken erg op abonnementen omdat je een bundel activeert/bestelt waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. In Belgie moet je meestal een keuze maken uit een bel-, sms-, of databundel terwijl veel Belgische providers juist alles in één bundels aanbieden. Wil je uitsluitend bellen met je herlaadkaart en zit je heel af en toe op internet dan heb je dit wellicht niet nodig. In dit geval kun je beter kiezen voor het goedkoopste tarief per minuut. Op dit moment is dat Orange Tempo Easy. Bekijk hier meer tarieven en mogelijkheden.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − 11 =