Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Mobile Vikings heeft nu ook abonnementen

Mobile Vikings een bekende mobiele operator in België verkocht voorheen alleen herlaadkaarten maar introduceert nu ook abonnementen. De abonnementen focussen vooral op mobiel internet. Hoewel België achterloopt op het gebied van mobiel internet komt er wel steeds meer vraag naar mobiele data. Mobiel internet wordt vooral gebruikt voor streaming. Mobile Vikings klanten krijgen veel meer data voor hetzelfde bedrag vergeleken met andere providers.

De abonnementen

Volgens Mobile Vikings is er vraag naar abonnementen uit hun community. De operator focust zich vanaf de oprichting al op mobiel internet en breidt dit nu verder uit naar een aanbod in abonnementen. Elke klant maakt automatisch gebruik van het snelle 4G netwerk. Er is keuze uit drie abonnementen, in de prijscategorie €10, €15 of €25,-. Net als bij de herlaadkaarten ontvang je elke maand gratis minuten en sms’jes die je kunt gebruiken om naar andere Mobile Vikings in België te bellen, sms’en en internetten. Daarnaast verdien je ook Viking punten wanneer je nieuwe klanten voor Mobile Vikings vindt, dit heeft dezelfde constructie als bij de herlaadkaarten. Maar liefst 70% procent van de nieuwe klanten van de provider wordt op deze manier geworven.

Wat is het verschil met een herlaadkaart?

Bij een herlaadkaart moet je de keuze maken tussen meer bellen of meer internetten, terwijl je bij een abonnement beiden krijgt (zowel minuten en data). Verder is het grote verschil met een herlaadkaart dat je bij een abonnement maandelijks een factuur in je mailbox ontvangt, waardoor je achteraf in plaats van vooraf betaalt. Je ontvangt wel een notificatie via e-mail en/of sms wanneer je bundel bijna op is of wanneer je kosten buiten je bundel maakt. De tarieven buiten de bundel zijn uiteraard hoger. Verder krijg je ook een extra melding bij elke 10 euro die je buiten je bundel verbruikt.

Een medewerker van Mobile Vikings informeert ons over het volgende: “Met een abonnement van Mobile Vikings ben je niet gebonden aan een vaste tijd. Je bent dus vrij om te komen en te gaan wanneer je maar wil. Aan het einde van de maand wordt altijd de afrekening gemaakt voor het bedrag dat je buiten je bundel bent gegaan, als je dit betaalt ben je vrij om naar een andere provider over te stappen. Overstappen naar een prepaid kaart is zelfs mogelijk wanneer je maar wil.”

Het is dus ook mogelijk om te switchen van herlaadkaart naar abonnement en andersom. Je doet dit gemakkelijk via de instellingen van je telefoon. Op de website van Mobile Vikings kun je een keuze maken uit een abonnement of een herlaadkaart. Kijk voor de tarieven van de herlaadkaarten op onze pagina Mobile Vikings herlaadkaart.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *