gratis simkaart
Wanneer je een herlaadkaart aanschaft is deze vaak gratis of betaal je slechts een deel. In veel gevallen ontvang je bij de aankoop van een simkaart zelfs extra of gratis belwaarde, op deze manier ontvang je de kosten voor de simkaart in feite weer terug. Zie onderstaande tabel voor simkaarten (herlaadkaarten) die gratis zijn.

ProviderBellenSMS1 losse MB*Simkaart
 
Mobile Vikings
(Bij €15,- herladen: 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
€0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Gratis Bestellen

* Met losse MB bedoelen wij de kosten van 1MB buiten een bundel.

Toelichting

Vaak kun je op de website een gratis simkaart bestellen, er zit dan geen belwaarde bij.
Bij Mobile Vikings is een simkaart met nummerbehoud gratis, met een nieuw nummer €15,- en als je een data-only simkaart wilt kost dit ook €15,-.

Orange heeft onder andere de zogeheten Tempo Giga herlaadkaart en hier ontvang je een mooie bonus voor welke 31 dagen geldig is! De bonus is gratis 4GB data en 4000 sms berichten. Wanneer je met €10,- herlaadt ontvang je €5,- extra beltegoed + de daarop volgende gratis bonus! Echter is deze simkaart niet gratis, er moet direct een bedrag worden overgemaakt. Wel ontvang je natuurlijk gratis extra’s erbij. Vandaar dat deze simkaart niet in ons overzicht staat. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in Orange, bekijk dan onze homepage om alle tarieven te vergelijken.

Gratis herlaadkaart bestellen

Wij hebben de beste gratis simkaarten ofwel gratis herlaadkaarten geselecteerd, zie bovenaan deze pagina. De keuze hiertussen is persoonlijk maar wij raden alléén de providers aan in deze tabel. Het Team van PrepaidSimkaarten.BE heeft namelijk al onderzocht welke gratis simkaarten het de beste optie zijn. Voor het gemak onderstaand nogmaals het overzicht.

ProviderBellenSMS1 losse MB*Simkaart
 
Mobile Vikings
(Bij €15,- herladen: 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
€0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Gratis Bestellen

Tip van de redactie

Vaak zijn simkaarten gratis, je betaalt er soms wel voor maar krijgt dit bedrag vervolgens weer terug in de vorm van tegoed. Soms krijg je zelfs extra tegoed cadeau! Dit kan dan gaan om gratis beltegoed of MB’s bijvoorbeeld. Om te beslissen welke provider voor jouw mobiele gebruik echt het meest voordelig is, is het vooral verstandig om te kijken naar de maandelijkse tarieven. Kijk ook specifiek naar je persoonlijke bel- en sms gedrag en dataverbruik. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn met een herlaadkaart let dan goed op de tarieven en persoonlijke wensen.

Voor gratis simkaarten in Nederland bekijk de Nederlandse pagina: gratis simkaart.