Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Herlaadkaart met mobiel internet

Een herlaadkaart met mobiel internet is ideaal voor mobiele gebruikers. De meeste mensen gebruiken hun mobiele apparaat voornamelijk voor internet gerelateerde activiteiten. Je hebt zelfs applicaties waarbij je (telefonisch) kunt communiceren zonder belminuten of SMS’jes, voorbeelden hiervan zijn Facetime en Whatsapp. Het enige wat je nodig hebt is internet data!

Providers mobiel internet

Door de opkomst van het internet zijn er veel providers die een prepaid met mobiel internet aanbieden. Ben je op zoek naar de goedkoopste simkaart met mobiel internet? Of naar de de beste simkaart met mobiel internet? Dan kan het weleens lastig worden om de juiste provider te kiezen die past bij jouw persoonlijke situatie en gebruik.

Simkaart met mobiel internet kopen

Wil je direct een simkaart met mobiel internet kopen? Neem dan hieronder een kijkje naar de goedkoopste internetbundels. Met een prepaid internetbundel ben je goedkoper uit dan wanneer je een standaard prepaid simkaart koopt. Hoe groter de databundel hoe goedkoper je uit bent.


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Voordelen van prepaid mobiel internet

Een herlaadkaart met mobiel internet biedt een aantal voordelen. Dit zijn, in de meeste gevallen, voordelige internetbundels die je kunt aanschaffen en gebruiken. Het voordeel is dat je je internetgebruik in eigen handen hebt. Je kunt namelijk internetten totdat je datategoed leeg is. Hierdoor kun je geen onverwachte kosten verwachten.

Daarnaast ben je niet gebonden aan een abonnement met een contractduur van één of twee jaar, zoals bij een sim only abonnement of mobiele abonnement. De kosten voor een sim only abonnement of mobiele abonnement zijn vaak hoger. Als je dus een light-user bent (gebruikers die niet vaak/onregelmatig internetten) is een prepaid internet herlaadkaart aan te raden.

4G internet

Als je snel en stabiel wilt internetten raden we je aan om een provider te zoeken die 4G internet aanbiedt. Dit is de nieuwste en snelste vorm van internet voor mobiele apparaten. Foto’s en video’s zijn binnen enkele seconden geladen. En muziek streamen ging nog nooit zo makkelijk.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *