Written by Mo Maghsoudi

Herlaadkaart voor iPad

Ben je op zoek naar een herlaadkaart voor je iPad? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We hebben namelijk een unieke herlaadkaart in ons assortiment, die gunstig is voor in je iPad. Tijdens deze blog lichten we de nieuwe en unieke herlaadkaart toe. Ben je benieuwd? Blijf dan verder lezen.

Data herlaadkaart

We introduceren een unieke data herlaadkaart. Een data herlaadkaart kun je alleen maar gebruiken om te internetten. Je kunt hier niet mee bellen en SMS’en. De data herlaadkaart is een gunstig voor slimme apparaten die alleen internet nodig hebben, bijvoorbeeld voor een slimme koelkast, omdat de data herlaadkaart gebruikt maakt van een snelle 4G-netwerk.

✓ Voordelige manier voor (internationaal) mobiel internet!
✓ Perfect geschikt voor een iPad
✓ Snel en betrouwbaar 4G-internet
✓ herlaadkaart is onbeperkt geldig
✓ Alle databundels zijn 365 dagen geldig

Data herlaadkaart voor iPad

De data herlaadkaart is ook gunstig voor een iPad. We nemen aan dat je een iPad vooral gebruikt voor internet gerelateerde activiteiten. Thuis kun je gebruik maken van je WiFi-verbinding. Maar wat nou als je met de auto op vakantie gaat. Dan wil je natuurlijk wel kunnen internetten. En het liefst met een snelle en betrouwbare internetverbinding. Een data herlaadkaart komt hier goed van pas, omdat je hiermee ook in het buitenland kunt internetten, met een snelle 4G-verbinding. Hierdoor heb je altijd en overal een stabiele internetverbinding.

Daarnaast is het met een iPad niet mogelijk om te bellen en SMS’en. Gelukkig heb je wel alternatieven, zoals Facetime waarmee je kunt videobellen. Maar dit soort applicaties gebruiken relatief veel internetdata. Een traditionele herlaadkaart is in dit geval overbodig, omdat je toch niet kunt bellen/SMS’en. De data herlaadkaart daarentegen niet, omdat je alleen maar internet MB’s krijgt, die je zowel het binnenland als buitenland kunt gebruiken.

Herlaadkaart voor iPad kopen

We hebben twee verschillende data simkaarten in ons assortiment. De data simkaart Europa. Deze kun je in heel Europa gebruiken. Ideaal voor vakanties of langere reizen binnen Europa. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van de data simkaart Europa 1GB internet gratis. Daarnaast hebben we de data simkaart Wereld. Deze kun je over de hele wereld gebruiken. Ideaal bij wereldreizen of zakenreizen. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van de data simkaart Wereld ook 1GB internet gratis. Wil je ‘m aanschaffen? Kijk dan hieronder:

2.9/5 - (7 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *